_
kerítés
  • 2014. máj. 29.
  • 425
  • 13
  • 11
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
bejárat lezárva!:):)
Gyártó: Olympus E-510
Fókusztáv: 18mm
Rekesz: f/4.0
Zársebesség: 1/1000
ISO: 100
Készült: 2014. máj. 28. 09:06
Kevesebb
Több

anna schwelung   2014. május 29.

Köszönöm az érdeklődésed! Kevesen voltatok, de annál jobban esett! Másfél hónap kényszerpihenő egy elégett kompjuter miatt.

Pedig itt aluljáró sincs, hogy ki kellene tiltani a csöveseket...

mammaróza   2014. május 29.

Örülök, hogy itt vagy Anna!! Remélem nem hoztatok össze egy gyereket, a kényszerpihenő alatt?:):):):)
Most egy kicsit én is lazára vettem!!! Még csak próbálgatom a lábaimat (trombózis)!! Ülni sem sokat tudok!:(:(

irenne56   2014. május 29.

Mammaróza, csak pihenj, semmi kerítés mustra! :)) Vigyázz magadra és gyógyulj! :))

anna schwelung   2014. május 30.

mammaróza: hahahhaa
A második gyerekkorban ez már biológiai csoda lenne, bár azokban a nászutasoknak való, napokig esős időben lehet, hogy megtörténhetett volna.:-)
Mielőbbi gyógyulást kívánok! Sajnos ennek a kórnak legnagyobb ellensége az ülés, pedig a képek rendezése igazából csak úgy lehet :-( Emlékszem régebbi lábsérülésedre is, melyet az egyik "félrelépésed" során szedtél össze.
Az elmúlt másfél hónap során az én lábam sem dagadt, hiszen nem ültem a gép előtt. Előtte voltam azonnali kivizsgáláson, nincs-e trombózisom, de minden leletem negatív volt. Csupán vézna combjaimban lévő ereket ülöm el, pedig kipróbáltam már többféle ülő alkalmatosságot :-(

mammaróza   2014. május 30.

Igyekszem vigyázni magamra, tervezem az ülőkémet is lecserélni!! Sajna ez most nagyon csúnyán elkapott, a negyedik hetet taposom, azaz kelek-fekszem, jegelek, kenegetek, beülök a gépbe és sétálgatok! Egy kicsit meg is ijedtem!:):):)Három éve is volt már ilyenem, de az enyhébb lefolyású volt! Nálam ez amolyan családi örökség!:(:(
A "félrelépés" szövődménye a mai napig kísért!:(:(
Már nagyon hiányoznak jó kis 3-4 órás séták!:):)

irenne56   2014. június 01.

Két napja nem működött az oldal, valami hiba lépett fel, de most itt vagyok, és remélem, jobban vagy! :) Ha már nem lesznek fájdalmaid, szövődményként "lépj félre", mert kell a mozgás, ez is egy jó terápia! :) Szorítok ezerrel! :))

nevetnijo   2014. június 04.

Mammaróza mielőbbi gyógyulást kívánok neked. Sajnos ismerem ezt a betegséget, már többször volt nekem is. Most voltam benne én is, április végén kezdődött, egy hónapig itthon voltam betegállományban. Ezen a héten jöttem először dolgozni. Azt hiszem igazán semmi sem jó az ilyen trombózisos lábnak. Se állás, se ülés ....

mammaróza   2014. június 04.

Irénke! Köszönöm, hogy szorítasz Nekem! Már "lábra álltam"!:) Félre lépni nem szeretnék mégegyszer:):), akkor annak gipszelés lett a vége!:(:(

Nevetnijo/Évike! Akkor kb. egy időben kezdtük! Nekem május elején kezdődött, mikor a 13-15 fokos időjárás után egy-két napig volt 24 fok, aztán megint visszaesett a hőmérséklet. Még mindig nem vagyok "tökéletes", de legalább már nem kell magam bökdösni naponta kétszer, mert attól már nagyon iszonyodtam!:):):) "Nyakig" gumiharisnya és sok-sok séta!:)

iiilona   2014. június 04.

Mammaróza, örvendek, hogy "lábra álltál"! További javulást kívánok és hát nem árt az elővigyázat.:)

Nevetnijó, neked is további javulást és mint Mammarózának, amire lehet oda kell figyelni. :)

nevetnijo   2014. június 04.

Mammaróza, druszám! :) Vigyázz magadra, a sétával azért még csínján bánjál. Szerencsére nekem most nem kellett bökdösni, gyógyszeres kezelés is elég volt.

IIIlona, köszönöm kedvességed. Természetesen amire csak lehet odafigyelek én is. :)))

mammaróza   2014. június 04.

Ilona, nevetnijo! Figyelek én is, vigyázok... ennek a nyavalyának nem árt a séta!!! a cepekedés, na az nem tesz jót!:):)

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban