_
padlizsán krém
  • 2012. júl. 21.
  • 674
  • 19
  • 10
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Padlizsánt ronggyá sütőm ,héjából tálba kaparom majd vajjal ,sóval ,borssal ,mustárral
,tőrt fokhagymával és apróra vágott vôrôshagymával még melegen habverővel jól összekeverem.Majd lehütôm!

franczk   2012. július 21.

Még szerencse, hogy nem régen ettem ...

DogTheDog   2012. július 21.

Nagy kedvenc.Mi lett volna velunk,ha nincs torok megszallas.

klari50   2012. július 24.

Szuper! Tökéletes recept... én is így szoktam csinálni

szusi   2012. július 24.

Az Erdélyi változatát ismered?

szusi   2012. július 25.

Kis türelmet kérek,egy ideig nem vagyok konyha közelben.....:)!♥
Nem felejtem el!!!-majd jelentkezem a fotóval és a recepttel.

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban