_
05 Tulok A. levendulás rózsa JAM
  • 2014. jún. 30.
  • 692
  • 18
  • 0
  • beágyazás
    XXL XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Rózsa jam.

60/dgk rózsaszirom
25/dkg cukor
3-4 szál levendula(csak a virág)
1l víz
1 cs. zselatin
kishegyni citromsav

A szirmokat addig főzöm míg a színüket vesztik. Leszűrőm a maradékot krumpli nyomon átpréselem.
Majd tovább ragyogtatom ,belekeverem a zselatint ,citromsavat. Mikor érzem hogy elég sürü üvegekbe merem.
Kellemes savanykás izvilág húsok mellé ajánlom .De édességként is finom.
Gyártó: Panasonic DMC-FZ50
Fókusztáv: 23.7mm
Rekesz: f/7.1
Zársebesség: 1/400
ISO: 100
Készült: 2014. jún. 26. 10:22
Kevesebb
Több
Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban