_
"Éva" habos meggyes lepénye + levese
  • 2012. jún. 17.
  • 990
  • 34
  • 14
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Habos meggyes és leves (diabet)
1,5-kg megy magozva ,fruktuozal szórva.
Piskotatészta cukor nélkül 2-deka élesztővel futtatva ,pihentetve.(6-tojás)
Kb.1 kg meggy jól kinyomva 15-deka darált dióval szórva.
Maradék megy és lé gyüm-lev-fűszerezéssel főzve.Puding porral habarva.(hűtés után tálalni!)
Megkelt tésztát elősütjük (10-15 perc 180-fok)megszórjuk a meggyel
6-tojás fruktuozal felvert fehérjéjét elterítjük a tetején majd tovább sütjük ( kb.-15-perc 180-fok)
Sütőben hagyjuk kihűlni ,vizes késsel vágjuk fel!
Gyártó: Panasonic DMC-FZ20
Fókusztáv: 6.8mm
Rekesz: f/4.0
Zársebesség: 1/160
ISO: 80
Készült: 2012. jún. 17. 09:58
Kevesebb
Több

klari50   2012. június 17.

Nagyon jó recept! A sütiről nem is beszélve!
Köszönjük a háziasszonynak! :-) ♥

bokamari   2012. június 17.

Hűűűűűű nagyon ínycsiklandozó!!!:)))

Ági mama   2012. június 18.

Ez nagyon guszta. Kiváló szakács és a fotós is.

Zsazsa anyo   2012. június 21.

Nagyon gusztusos!! A fotó pedig - szokás szerint - remek!

Rolling   2012. július 02.

Lajos Mari már a múlté.Csodás a színharmónia.Gondolom az íze szintén.

klari50   2012. július 16.

Gratulálok az elért szép sikerhez! nemcsak finom lehet, de mutatós a tálalás is!

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban