_
Afraflacilla epiblemoides
  • 2013. ápr. 25.
  • 4161
  • 8
  • 10
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Elég nehezen találtam meg hogy milyen faj lehet, de azt hiszem sikerült beazonosítanom. Gyönyörű faj...
Gyártó: Pentax K-5
Zársebesség: 1/100
ISO: 200
Készült: 2013. ápr. 25. 09:09
Kevesebb
Több

kovadrifoto   2013. április 29.

Mint akinek az orrára csúszott a fejkendő:) gyönyörű, szerintem az eddigi egyik legszebb hazai ugró!

eddie dean   2013. április 29.

Én is imádom! És állítólag a családnak egyetlen alfaja honos Európában. Ez. Nagyon szép állat:-)

rezirezi   2013. május 30.

Megnéztem a fotóid jó-részét diával. Gratulálok. :)
Ennél többet nem tudok írni, mert minden hétköznapi szó kevés lenne a munkád elismerésére.
Azon gondolkodom, hogy miért csak 4 jelölés van a 2457 alkalommal látott tökéletes minőségű gyönyörű fotódon. Mindenki diával nézte meg, ??? merthogy olyankor nem lehet kedvencként jelölni.

eddie dean   2013. május 30.

Szia! Köszönöm szépen rezirezi. Nagyon örülök hogy tetszik. Hogy miért csak ennyi felhasználó kedvencelte, megmondom őszintén én sem tudom. Vagy azért mert tényleg ennyi embernek tetszik, (szerintem azért annál tényleg jobb lehet ez a kép hogy 5 embernek nyerje el a tetszését, legalább 6-7 reálisabb lenne:-) vagy azért mert nem élek túl aktív társasági életet az oldalon. Azt gyakran látom hogy szívesebben kedvencelik az ismerősök, haverok, komák képeit, gyakran minőségtől függetlenül. Még szerencse hogy nem a szívecskék miatt csinálom vagy töltöm fel a képeket. Akkor lehet hogy már abba hagytam volna:-) Persze jól esik ha elismerik az ember munkáját, de vágyam ezen apróságok fotózása iránt, nincs összefüggésben azzal hogy hányan teszik a kedvenceik közé a képeket. Tény hogy nem hagyják, hogy elbízzam magam:-) Minden jót neked. Üdv.

kovadrifoto   2013. május 30.

Szerintem az pozitívum, hogy ilyen alázatos és szerény vagy (itt is és a fotózzon is szívesen veszel építő kritikákat, ha meg nem teljesen jogos, azt is helyén kezeled, nagyon sokan nem képesek erre). Az már rég rossz, ha valaki úgy kezd neki valamelyik témájának, hogy na most olyat fotózok na ez tuti nap-hét-hónap képe lesz ittottamott...azt meg eddig is tudtok, hogy sajnos a pókok nem túl népszerűek, még ha olyan kedves fejük is tud lenni, mint az ugróknak (szerintem pl. egy hangya sokkal csúnyább...)

rezirezi   2013. május 30.

A pókok gyönyörűek. Ezek a fotók tökéletesek. A lélegzetem is elállt, amíg néztem őket.
Csak csodálni tudom a lelkesedésed, a munkád, a minőségi technika adta lehetőségeket.
Persze, nem lehet minden fotós mindegyik fotóját kedvencként jelölni, de igazán több elismerést érdemelnél, egy-egy fotód alá leírhatnák, hogy mennyire kiválónak tartják összességében azt, amit elénk társz.
Sajnos, tudom, az idő nagy úr. Legtöbbször magamnak sincs több időm, minthogy visszalátogassak azokhoz, Akik a kedvességükkel eljöttek hozzám, hogy senki se maradjon viszonzatlanul. Mire végzek, már nem is tudok máshol nézelődni.
Örülök, hogy ma volt annyi szabadidőm, hogy az érdekes képek közé is benézzek, így rácsodálkozhattam ezekre a nagyszerű fotókra. Köszönöm. :)
... és igen, már én is tapasztaltam, hogy nem minden esetben a kép minőségén, szépségén múlik a ♥-ecske "osztás"...
További örömteli munkát, és hasonló kivitelezésű képalkotást kívánok. :)

eddie dean   2013. május 30.

Köszönöm!, és örülök hogy leírtad amit gondolsz. Legalább tudom hogy másoknak is örömöt okoznak a képeim. Minden jót neked is!

eddie dean   2013. május 31.

Visszagondolva ezért legalább egy eset volt, amikor elborultam a fotózz-on. Pont ez a képem volt terítéken és egy srác 4-est adott amivel önmagában semmi gond sincs. Amit értékelésnek írt és ahogy írta úgy felhúzott hogy az csak NA! Olyan dühítő volt hogy azt sem értettem hirtelen mit akar mondani, zagyvaságnak tűnt az egész. Később higgadtan elolvasva valami minimális értelme talán volt a dolognak, de nem sok:-) Kb. elküldtem a fenébe. Elolvastam más értékelését is és rájöttem hogy jól tettem. Szerintem vagy direkt csinálja( 99%), vagy annyira sem értelmes hogy nem érdemes értékeléseket írnia. Minden esetre tény hogy ha jól sejtem, akkor azt a játszmát ő nyerte meg, mert kihozott a sodromból rendesen az biztos:-)

rezirezi   2013. augusztus 12.

... éppen most írtam le ezt Valakinek, és ide is illik:

"A rossz képeket nem szokás lehúzni, mert az úgy is lent van, és ugyan kit érdekelne..., akkor meg ugye ki figyelne fel a főkritika firkász tudorkákra ???
Tehát, ha ellenállásba ütközöl, akkor tudhatod, hogy már elértél valamit."

Én is a napokban kaptam egy frusztrált hsz.-t, és nem ez volt az első, megértem, hogy miről írtál.

kovadrifoto   2013. augusztus 12.

előbb-utóbb a fotózásba jobban belemélyedőknél eljön a pont, amikor rájönnek, hogy a fotózz mennyire nem pálya...legalábbis egy ideig talán segíti a fejlődést és több kritikát kap az ember, amiket amúgy nehezebb lenne összeszedegetni innen-onnan, viszont egy szint elérése után (és sajnos ez már nem is oly nagyon magas sőőőt...) már nincs értelme...néha felnézek és már elég ritka egy-egy kirívó kép sajnos...

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban