_
Csíkos
  • 2011. jún. 18.
  • 440
  • 6
  • 7
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Gyártó: Canon EOS 5D Mark II
Fókusztáv: 100mm
Rekesz: f/9.0
Zársebesség: 1/200
ISO: 100
Készült: 2011. jún. 17. 04:09
Kevesebb
Több

Mikrobi89   2011. június 18.

Érdekes arca van az egyszer biztos :) jó kép lett. Láttam az egyik (fotód?) az Év természetfotósa pályázatán. De biztos nem vagyok benne.

eddie dean   2011. június 18.

Igen, érdekes forma. Az igazat megvallva nem olyan régen kezdtem fotózni úgyhogy tudom hol tartok( egy 100-as skálán kb.2 szinten((persze 100-as soha nem lehetek.-))) a fotózás rejtelmeinek megismerésében és ennek tudatában neveztem a pályázaton, de úgy voltam vele hogy a nevezési összegen kívül sok mindent nem veszíthetek. A legendás "Szemcsepp" nem nevezett? Az elég beteg kép lett. Nagy kedvenc. Üdv.

Mikrobi89   2011. június 18.

Jól tetted, hogy neveztél, nem neveztem vele, mert kis retus volt a szemén, volt ott egy kosz, retus nélkül meg hülyén néz ki már bocs :) De 15 képemből 2 jutott az 1000 közé ott is hamar kiejtették :) nem bánom, bár a véleményezés elég gyerekes volt, pitypangos fotómnál gyengébb fotó többet kapott zavaró háttérrel és vágással, na mindegy :)
Gagyi volt az egész, nem is figyeltek a képre igazából...
100-as skálán tuti nem 2-es lennél, jók a képeid és még jobbak lesznek :)

eddie dean   2011. június 18.

Köszönöm! Nincs bent képed? Érdekes. Azt hiszem (bár még nem a tapasztalat beszél belőlem szerencsére) ebben az országban a fotópályázatok is érdekesen alakulnak:-) Van egy két ismerősöm akik sokkal régebben kezdték nálam a fotózást(nem volt nehéz.-) de jót pályázatról még nem hallottam(bár lehet hogy a győztesekkel kéne beszélgetnem.-) még szerencse hogy nem ezért csináljuk nem igaz?:-) Tényleg jobban vagy már? Üdv.

Mikrobi89   2011. június 18.

Jobban, köszi kérdésed, már fél centire is tudok mosolyogni :)
Hát bízz érdekesen alakulnak :D nem hittem a fülemnek, pizzát rendelnek, meg telefonon beszélnek :D állítólag volt olyan is mikor az egyik szolt a másiknak hogy pontozzon már... megnyomott egy gombot szerintem azt jól van.
Volt olyan kép ami 1-9 ig kapott pontozást, akkor? :)
Eleinte lepontozták (2-5) pontot kapott az a fotó ami rossz kategóriába volt, aztán mi volt? rendesen pontozták tovább. Az nem tetszett nekem mikor a makrónál halakat pontoztak fel, ami eléggé előre került a mezőnyben. Mikor van víz alatti kategória is... de láttam makrónál, madarat, és emlőst is... hihetetten hogy a fotósok is milyenek, hogy nem képesek eldönteni hova való a fotó.
Zsűrinek kell kis ösztönzés... :)

eddie dean   2011. június 18.

Na igen! Állatok viselkedése kategóriában harmatos szitakötő fej felülről! Biztos azt hitték hogy éppen sír:-)(és azt hiszem bent is maradt.-)))) A kategóriák inkább csak úgy voltak de sokan sz*rtak rá magasról. Én alapból dobnám a pályázatról azt a képet ami nem a kategóriájában lett indítva. Na mindegy. Jobbulást aztán várom az elmebeteg képeket.-) Majd beszélünk. Üdv

Kedvencnek jelölték
Albumokban