_
Robin
  • 2013. ápr. 08.
  • 274
  • 4
  • 5
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Köszönet kovadrifoto-nak amiért rám szólt! Egy kicsit félre néztem a fehéregyensúlyt. Remélem így már jobb.
Gyártó: Pentax K-5
Fókusztáv: 200mm
Rekesz: f/5.6
Zársebesség: 1/200
ISO: 100
Készült: 2013. ápr. 08. 11:42
Kevesebb
Több

eddie dean   2013. április 08.

És válaszolva a kérdésedre, jelenleg madarazom, de amint megjelennek a rovarok, ismét ők lesznek a fő csapásvonal. Üdv és még egyszer köszi:-)

kovadrifoto   2013. április 08.

Már nagyon várom a kis 8lábú friss generációs barátaimat, bár félek a cselőnőstényem lehet már sosem jön elő a kicsikkel a sokáig tartó tél miatt:(

A wb csalóka tud lenni, talán nekem is van még bent pár pókom, ahol elmentek sárgába, csak lusta vagyok kicserélni. Reméltem, hogy nem veszed rossz néven! Akkor szezonra fel! Szép fényeket!

eddie dean   2013. április 09.

Tudom vannak emberek akiknek ha segítesz, megsértődnek, sőt egyenesen felháborodnak hogy miért szólsz bele, ez az ő dolguk. Ezek az emberek elkövetik azt a hibát, hogy azt hiszik, mivel évek óta fotóznak, képtelenek hibázni (szépen egyszerűen fogalmaztam:-). Én boldog vagyok hogy nem esek ebbe a hibába, ugyanis egyetlen módja van annak hogy az ember fejlődjön ,az az hogy hibázik, és tanul belőle. Szóval ha a jövőben észreveszed hogy valamit elbaltáztam (vagy bárki más észre veszi) kérlek nyugodtan szólj, legrosszabb esetben is csak egy "köszönöm"-öt fogsz kapni. Szezonra fel, és jó "vadászatot":-)

kovadrifoto   2013. április 09.

Örülök, hogy így látod és így állsz hozzá! Sok hobbifotós tud elszállni és hiába mondja nekik 100-ból 95, hogy figyelj, ezen vagy azon a képen zavaró valami, vagy tesz építő jellegű kritikát, szerintük az úgy van jól és mondjuk direkt bugyirózsaszín, mert az a kép lényege...aki megmutatja a fotóit, annak vállalnia kell, hogy a néző bizony megmondja a tutit és a nem hozzáértő még néha jobban is érzi, hogy miért nem tetszik neki a kép...de pont ezekből lehet rengeteget tanulni.

Kedvencnek jelölték
Albumokban