Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot
Hurka és kolbász töltő, valószínű töltött húsokat is lehet vele tölteni, mert nagyszüleim vendéglőjében is volt ilyen konyhaszerszám, bár kolbászt sosem gyártottak...
Sajnos az élet viharaiban azt a sok-sok vendéglői érdekességet nem tudtuk megőrizni. A nagyfokú helyhiány is hozzájárult ehhez, de erre kifejezetten emlékszem.
Eltaláltad kedves Tacsi. Legyen egy virtuális hurka a nyereményed :))
Annyit hozzáfűznék, hogy ezt az eszközt errefelé kizárólag hurkatöltésre használták. Nem mondom, néhány szál kolbászt is ki lehet biztosan nyomni vele. De nem kizárt, hogy előbb utóbb becsusszanna a kolbász a mester gatyájába, ha ezzel sokáig erőltetné :)))
Köszönöm dzsaguár! Nem vagyok túlságosan disznóölés szakértő, de el tudom képelni, amit írsz:)))))
Az ilyen balesetek különösképpen pár stampedli pálesz után fordulnak elő....
Nagyapám, Apám is ilyennel dolgozott, mindig csodálkoztam, hogy tudják hasizommal nyomni ezt a szerkentyűt. Főleg a kolbásztöltésnél, amely ugye hideg hússal készül. A hurkatöltés lényegesen könnyebb.
tacsifoto
tacsifoto 2012. október 11.
Hurka és kolbász töltő, valószínű töltött húsokat is lehet vele tölteni, mert nagyszüleim vendéglőjében is volt ilyen konyhaszerszám, bár kolbászt sosem gyártottak...
tacsifoto
tacsifoto 2012. október 11.
Sajnos az élet viharaiban azt a sok-sok vendéglői érdekességet nem tudtuk megőrizni. A nagyfokú helyhiány is hozzájárult ehhez, de erre kifejezetten emlékszem.
dzsaguar
dzsaguar 2012. október 11.
Eltaláltad kedves Tacsi. Legyen egy virtuális hurka a nyereményed :))
Annyit hozzáfűznék, hogy ezt az eszközt errefelé kizárólag hurkatöltésre használták. Nem mondom, néhány szál kolbászt is ki lehet biztosan nyomni vele. De nem kizárt, hogy előbb utóbb becsusszanna a kolbász a mester gatyájába, ha ezzel sokáig erőltetné :)))
tacsifoto
tacsifoto 2012. október 11.
Köszönöm dzsaguár! Nem vagyok túlságosan disznóölés szakértő, de el tudom képelni, amit írsz:)))))
Az ilyen balesetek különösképpen pár stampedli pálesz után fordulnak elő....
anna schwelung
anna schwelung 2012. október 11.
Nagyapám, Apám is ilyennel dolgozott, mindig csodálkoztam, hogy tudják hasizommal nyomni ezt a szerkentyűt. Főleg a kolbásztöltésnél, amely ugye hideg hússal készül. A hurkatöltés lényegesen könnyebb.
dzsaguar
dzsaguar 2012. október 11.
ááá kedves Tacsi, nem a pálesz. ahogyan anna írta, a hideg húst ezen átnyomni nem egyszerű játék. embör kell ahhoz szálas...
ennek a szerkentyűnek a tölcsére általában illeszkedik a 10-es húsdarálóra. rostély és kés nélkül lehet kolbászt tölteni vele.
tacsifoto
tacsifoto 2012. október 11.
Na, ebben nem osztottak nekem lapot. Mindig úgy intéztem, hogy a torra érkezzek:)))))
dzsaguar
dzsaguar 2012. október 11.
:))
bozsaedozsó
bozsaedozsó 2012. október 12.
Kérek egy egy adagot befecskendezni.
dzsaguar
dzsaguar 2012. október 12.
:)))
anna schwelung
anna schwelung 2012. október 13.
bozsaedozsó: :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))