_
Belügyminisztérium kupolája.
  • 2012. dec. 02.
  • 508
  • 6
  • 4
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Gyártó: Sony DSC-HX5V
Fókusztáv: 20.8mm
Rekesz: f/11.0
Zársebesség: 1/125
ISO: 125
Készült: 2011. dec. 02. 03:13
Kevesebb
Több

AtiGB   2012. december 09.

Gyönyörű csigalépcső van a kupolában. Volt szerencsém látni az ablakon keresztül. :) Sokat dolgoztam az épületegyüttes homlokzatán. Négy épület (egy a tér felől, három a másik oldalon) össze van nyitva. Hogy összehozzák a különböző szinteket, van negyed, fél, és háromnegyed emelet is. :) Ha jól emlékszem, a budapesti nyílt napok keretében meg lehetett tekinteni az épületbelsőt. Ha még mindig van rá mód, érdemes megtekinteni. Gyönyörű enteriőr, márvány oszlopok, ólomüveg kupolás belső udvarok, működő (10 éve még igen) páternoszter várja a kíváncsi tekinteteket. Még egy kis adalék: A régebbi irodai részlegeknél nagyon sok vasajtó van, és egytől egyig, kézi munkával faerezetűre van festve. :)

Bányászlány   2012. december 09.

Ati, nagyon köszönöm ezt a sok értékes adalékot, okvetlen utána nézek/olvasok.......Te ott fent, és ráadásul kívül, ez igen!!! :-)))

AtiGB   2012. december 10.

Huszonévesen az alpinistamunkák biztosították a megélhetésemet. Sok különleges élmény fűződik ahhoz az életszakaszomhoz. Különleges helyszínek, vissza nem térő események: Repülőcsere az Atrium Hyatt-ban, Hilton homlokzatfelújítás, Fórum-ból Intercontinental-á alakítás, és persze a BM, stb. Akkor még közel 20 évre voltam a fotózástól. Az emlékképek így, csak a fejemben maradtak meg. A tudomány mai állása szerint még nem tudom "letölteni", s megmutatni őket. :(
:)))

Bányászlány   2012. december 10.

Ati, tudod ez is bőven egy ajándék, hogy ilyen remekűl elő tudod hívni életed pillanatfelvételeit, az elötted álló néhány húsz évre meg ott lesznek a gyönyörű, beszédes fotóid. :-)))

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban