_
KOM - 930 a bicikliúton...
  • 2014. szept. 15.
  • 1011
  • 5
  • 10
  • beágyazás
    XXL XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
...tulajdonosa nyal a fagyizóban.

franczk   2014. szeptember 15.

Nem tudom, miért csodálkozol ezen. Én olyat is láttam, hogy a forgalmi sávban megálltak kocsival, és bementek a Közértbe sörért ...

anna schwelung   2014. szeptember 15.

Nem csodálkoztam, csak kattintottam az Index parkolási szégyenfala részére.

franczk   2014. szeptember 15.

Olyan is van? Jól tetted! Nem vagy (nagyon) gonosz természetű, de egyszer szeretném már látni, hogy az ilyen és hasonló szabálytalanságokért (tudnék példákat sorolni) örökre bevonják valakinek a jogosítványát!

franczk   2014. szeptember 15.

Szép kis válogatás. Legutóbb azon háborodtam fel, hogy egy négykerekű tulajdonosa úgy parkolt le egy üzletnél, hogy nem lehetett berakni a kerékpárokat az egyébként arra szolgáló állványokba.

ibi67   2014. szeptember 15.

Nem itt lenne a helye. Gyalog se megyek a bicikliútra, ahogy azt se bírtam, mikor Bergamoban a járdán 2 cuccal hazafelé tartva, igen sokszor rám csengettek. Fél méteres volt a járda, hát süketet játszottam. Félreugrani nem lehetett, kocsik közé nem megyek. 500 méteren át követett és csengetett. A járda azért a gyalogosoké.

iiilona   2014. szeptember 28.

De ha járdán van kijelölve, ott kell haladjon. Nálunk is a legtöbb helyen a járdán van a bicikliút. Vannak a nénikék, a bácsikák, akik még le is szidják szegény bicikliseket, hogy a járdán közlekednek. Aki rendszeresen bicajozik, az inkább leszáll és kikerüli őket.

ibi67   2014. szeptember 29.

Nagyon szenvedtem ettől Olaszországban. Fél méter járda a gyalogosnak (ott kocsi parkol), két biciklis sáv és a biciklisek állandóan csengettek. Én például rettenetesen tudom szidni azt az embert, aki a hátam mögül a járdán rám csenget, amikor sétálok, főleg ott, ahol nincs is bicikliút, csak járda. Még így évek múlva is, ami legjobban zavart Bergamóban, az a keskeny járdán biciklizés volt.

anna schwelung   2014. szeptember 29.

Szerencsére környezetemben kevés helyen vezetik a bicikliutat a járdán, de a Duna-parti sétány katasztrófa ebből a szempontból. A frekventált hely nagy részén együtt halad, no ott aztán van ugrálás a bicajosok elől, akik viszont mehetnének normális tempóban is!!

ibi67   2014. szeptember 29.

Bergamoban majdnem minden járda gyalogos és biciklis volt. Ott meg, ahol nem mehettek volna a járdán (fél méter széles volt), nem törődtek vele és igen szemtelenül rácsöngettek a gyalogosokra. Most nekem kellene az autók között mennem? Két szatyorral nem fogok félreugrani. Fél méter széles járdánál meg vagy falra mászok vagy az autók közé ugrok.

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban