_
Emberes kaspók
  • 2014. szept. 30.
  • 705
  • 10
  • 7
  • beágyazás
    XXL XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Kevesebb
Több

anna schwelung   2014. október 01.

Bizony! Mindig azt mondom, nem telefonálnának minden frinc-francért az emberek, ha telefonfülkét kellene hozzá keresniük.
És ezzel nem az idő kerekét akarom visszafordítani.

franczk   2014. október 01.

Szerintem valamelyest csökkent a mobilmánia. Amikor divatba jött, állandóan mobilcsöngést lehetett hallani az utcán, buszon, villamoson. Most szerintem korcsoporthoz kötött, hogy mennyit használják. Persze sokkal többet, mint a (gyakran nem működő) fülkés telefonokat.

anna schwelung   2014. október 01.

Mert átvette helyét az okostelefon!
Használóik burokban élnek, utcán, járművön, minden elképzelhető és elképzelhetetlen helyen húzigáják rajta az ujjukat. Kár, hogy már tilos a "pacekba" fotózás, de igen tanulságos képeket lehetne készíteni róluk.

franczk   2014. október 01.

Igen, most nem beszélnek, hanem írogatnak, de azt legalább csendben teszik. Egyébként éppen az okostelefonok miatt értelmetlen az a bizonyos igen okos törvény. Az csak azokra vonatkozik, akik fényképezőgépet használnak fényképezésre. Mert amit nem vesznek észre ugye, az nincs is ...

anna schwelung   2014. október 01.

Nem számít, hogy észreveszik a fotózást vagy sem! Ha meglátják a netem és utolérhető vagy ( fércbuk, indafotó, egyéb fotómegosztó, stb.), már számíthatsz is az ejnye-bejnyére. Nekem volt egy esetem amikor egy időközben szétugrott fiatal párról készült szép fotómat az Index felette egy oldalára, amely nem éppen a tiszta szerelemről szólt.
Üzeneteket kaptam az indán mindkét féltől én is és az Index is, különböző jogi fenyegetésekkel, ha nem veszem le. Éppen napokig úton voltam, mint a közeli napokban is,így a fotóblog gazdája darthwalk törölte le hivatalból az albumból, mint utólag írta.
A szökőkutas fotóval nem volt baj, de a jobb felső sarokba másikat tettek az enyém helyett a tiltakozás hatására.:
http://velvet.hu/szex/2013/11/20/budapesten_dugnak_a_legtobben/

franczk   2014. október 01.

Kínos lehetett. Azt gondolom, hogy egy fotóoldalon kisebb a valószínűsége, hogy rátalálnak egy lesifotóra, mintha beteszik egy cikkbe, de akkor se érdemes kockáztatni. Láthatod, hogy a képeimen általában nincsnek emberek. Az "Arcok" album szereplői pedig hozzájárultak a képek közléséhez.

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban