Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot
Balmár
Lenke
Bokamari
Köszönöm szépen!
Mari, nem kaptam mérgezést, mivel összesen 5 db kis polip darabka volt a
konzervben. Én is meglepődtem, mert jó ize volt!
Mondjuk én sem rajongok a gondolatért, de ez szokás kérdése. ahol megszokták a tenger gyümölcseit, ott ez nagy ínyencség....Csigát, rákot, kagylót, meg ilyesmit ettem már és nagyon finom volt....
Tacsi: csigát még nem ettem, de kacérkodom a gondolattal! A tintahallal még barátkozom,
de tenger gyümölcseiben jó szokott lenni. Egyszer Azénuram hozott konzerv tintahalat
- lila lében egy csomó bibircsók -, hát azt nem ettem meg! Nagyon változik az ember izlése, mert sok mindent megeszek, amire régen ránézni sem tudtam...Persze sok múlik
a tálaláson.
A csigalevesről csak evés után tudtam meg, hogy micsoda. Egy amszterdami japán vendéglőben vacsoráztunk, a pincér csészében hozott valami forró levest, kikanalaztam. A pincér megkérdezte, hogy ízlett? Mondtuk, finom volt, de árulja már el, hogy milyen leves? Na, ekkor tudtuk meg....
Ha izlett, akkor biztos nem traumaként élted meg:) Nálam is fintorognak minden újdonságra, anélkül, hogy megkóstólnák. A rántott rákfarok már megnyerte őket...
Nekem a tengeri kütyük közül a kagyló és a garnéla a legkedvencebb.
Zsazsa, a kagyló nagyon finom volt, ráadásul arról tudtam előre, hogy kagyló, de nem undorodtam. Rákot is ettem, méghozzá scampit, isteni finom volt.......
Olaszországban meg valami nem is tudom mit ettem, mert be volt panírozva, de rá lehetett ismerni, hogy valami tengeri izé...... de nagyon jó volt. Mellettem meg egy tucat bohém olasz fiatal egy hatalmas tál jégbe rakott kagylót hozatott ki, és élvezettel hörpölgették....
Csak néztem.... fotózni nem mertem, hátha kitépik a kezemből a gépet....
Zsazsa, valahogy úgy vagyok, hogy a gyümölcsöket és egy-két zöldséget kivéve nem rajongok a nyers ételekért. Én szeretem, ha minden meg van sütve, főzve. Gyakran főzök magamnak több napra, de melegítéskor mindannyiszor átforralom a napi adagot......
balmár
balmár 2012. október 18.
:))))
csuru
csuru 2012. október 18.
Nagyon guszta,
Szivesen megkostolnam.
bokamari
bokamari 2012. október 19.
Juj, én azt hiszem nem kérek a polip miatt,
viszont nagyon csinosan mutat!!
bokamari
bokamari 2012. október 19.
Juj, én azt hiszem nem kérek a polip miatt,
viszont nagyon csinosan mutat!!
Zsazsa anyo
Zsazsa anyo 2012. október 19.
Balmár
Lenke
Bokamari
Köszönöm szépen!
Mari, nem kaptam mérgezést, mivel összesen 5 db kis polip darabka volt a
konzervben. Én is meglepődtem, mert jó ize volt!
tacsifoto
tacsifoto 2012. október 20.
Mondjuk én sem rajongok a gondolatért, de ez szokás kérdése. ahol megszokták a tenger gyümölcseit, ott ez nagy ínyencség....Csigát, rákot, kagylót, meg ilyesmit ettem már és nagyon finom volt....
Zsazsa anyo
Zsazsa anyo 2012. október 20.
Tacsi: csigát még nem ettem, de kacérkodom a gondolattal! A tintahallal még barátkozom,
de tenger gyümölcseiben jó szokott lenni. Egyszer Azénuram hozott konzerv tintahalat
- lila lében egy csomó bibircsók -, hát azt nem ettem meg! Nagyon változik az ember izlése, mert sok mindent megeszek, amire régen ránézni sem tudtam...Persze sok múlik
a tálaláson.
tacsifoto
tacsifoto 2012. október 20.
A csigalevesről csak evés után tudtam meg, hogy micsoda. Egy amszterdami japán vendéglőben vacsoráztunk, a pincér csészében hozott valami forró levest, kikanalaztam. A pincér megkérdezte, hogy ízlett? Mondtuk, finom volt, de árulja már el, hogy milyen leves? Na, ekkor tudtuk meg....
Zsazsa anyo
Zsazsa anyo 2012. október 20.
Ha izlett, akkor biztos nem traumaként élted meg:) Nálam is fintorognak minden újdonságra, anélkül, hogy megkóstólnák. A rántott rákfarok már megnyerte őket...
Nekem a tengeri kütyük közül a kagyló és a garnéla a legkedvencebb.
tacsifoto
tacsifoto 2012. október 20.
Zsazsa, a kagyló nagyon finom volt, ráadásul arról tudtam előre, hogy kagyló, de nem undorodtam. Rákot is ettem, méghozzá scampit, isteni finom volt.......
Olaszországban meg valami nem is tudom mit ettem, mert be volt panírozva, de rá lehetett ismerni, hogy valami tengeri izé...... de nagyon jó volt. Mellettem meg egy tucat bohém olasz fiatal egy hatalmas tál jégbe rakott kagylót hozatott ki, és élvezettel hörpölgették....
Csak néztem.... fotózni nem mertem, hátha kitépik a kezemből a gépet....
Zsazsa anyo
Zsazsa anyo 2012. október 20.
Hát...nyers kagylóval azért nem próbálkoznék! De lehet, hogy finom! Fotózni én sem mertem volna...
tacsifoto
tacsifoto 2012. október 20.
Zsazsa, valahogy úgy vagyok, hogy a gyümölcsöket és egy-két zöldséget kivéve nem rajongok a nyers ételekért. Én szeretem, ha minden meg van sütve, főzve. Gyakran főzök magamnak több napra, de melegítéskor mindannyiszor átforralom a napi adagot......
Zsazsa anyo
Zsazsa anyo 2012. október 20.
Én is igy vagyok vele!