_
110
  • 2012. nov. 23.
  • 458
  • 10
  • 18
  • beágyazás
    M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
összeakasztották a bajszukat:))
Gyártó: Canon EOS 1000D
Fókusztáv: 40mm
Rekesz: f/5.0
Zársebesség: 1/60
ISO: 400
Készült: 2012. nov. 23. 15:54
Kevesebb
Több

mammaróza   2012. november 24.

...összevesztek a sorszámon, műtét előtt a konyhaasztalon?:)

Zsazsa anyo   2012. november 24.

Balmár, McUm, Annabell, Mammaróza:)) Igen, műtét előtt voltak!:))

Gyöngylány   2012. november 26.

halászlé vagy sült lett belőle??? guszta és isteni mindkettő :))

Zsazsa anyo   2012. november 26.

Gyöngylány: halászlé lesz belőle. Most még a mélyhűtőben pihennek:)

Gyöngylány   2012. november 26.

A hétvégén főztem épp halászlevet.. még ma is azt ebédeltem.. ezt a fajta halat paprikás lisztben sütve imádom :) !!!!

Zsazsa anyo   2012. november 27.

most vettem először harcsát, nagyon jól nézett ki. Kiváncsi leszek...

Gyöngylány   2012. november 27.

sokkal ízletesebb a húsa nekem legalábbis mint a "növényevő" halaknak.. (ponty, busa) és elengedhetetlenül szuper tulajdonsága, hogy a gerincétől eltekintve, szálkátlan.. :))

Zsüzsü   2012. december 03.

Atyám, Zsazsa anyo, a frászt hoztad rám ezzel a képpel:DDDDDDDDDDD

Zsazsa anyo   2012. december 03.

Gyöngylány: tényleg nagyon izletes a húsa és az állaga is jobb és szálkátlan!

iiilona   2012. december 03.

Osztom a véleményetek. Én is ma ettem második alkalommal. Sütőben, alufólia alatt pillanatok alatt kész, aztán nélküle egy kis pír és egy cseppet savanyított fokhagyma péppel, elsőrendű étel.

Kedvencnek jelölték
Albumokban