_
P7077829
  • 2011. júl. 08.
  • 179
  • 4
  • 1
  • beágyazás
    L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Málnás panna cotta
Hozzávalók: 5 dl főzőtejszin, 1 nagy pohár natur joghurt, 15 dkg cukor, 2 vaniliás cukor,
reszelt citromhéj, csipet só, 1.5 dkg zselatinpor, 25 dkg málna
Elkészités: a tejszint a joghurttal és cukorral, vaniliával, csipet sóval felmelegitjük (nem forraljuk!). A zselatint 1 dl vizbe beáztatjuk, mikor megduzzadt a tejszinben elkeverjük,
a reszelt citromhéjjal együtt. Őzgerint formát fóliával kibélelünk, a langyos krémet bele-
öntjük, megszórjuk a málna 3/4 részével. Hútőben 3-4 óra alatt megdermed. Tálra bo-
ritjuk, lehúzzuk a fóliát.Tejszinnel és málnával diszitjük. (Lehet a krémbe apróra vágott
mentát is tenni, úgy is nagyon finom)
A zselatint kevés vizbe beáztatjuk.
Gyártó: Olympus SP510 Ultra Zoom
Fókusztáv: 6.3mm
Rekesz: f/2.8
Zársebesség: 1/80
ISO: 715
Készült: 2011. júl. 07. 14:55
Kevesebb
Több
Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban