_
Csokoládé szuflé
  • 2019. márc. 06.
  • 281
  • 0
  • 0
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Hozzávalók:
3 db tojás
4 dkg cukor
5 dkg finomliszt
20 dkg vaj
10 dkg étcsokoládé

Elkészítés:
Vastagon kenjük ki a formát vajjal.
A csokit a vajjal együtt gőz fölött megolvasztjuk, majd hagyjuk langyosra hűlni.
A cukrot habosra keverjük a tojással.
A langyosra hűlt csokit, majd a lisztet is óvatosan hozzákeverjük.
Kb. 10 perc alatt megsütjük 200 fokon.
Amikor szépen kiemelkedik a formából, akkor jó.
Óvatosan tányérra borítjuk, és ha alaposan kivajaztuk, gyönyörűen kijön a formából.
Gyártó: Canon PowerShot SX50 HS
Fókusztáv: 9.3mm
Rekesz: f/4.0
Zársebesség: 1/5
ISO: 400
Készült: 2019. márc. 04. 00:00
Kevesebb
Több
Albumokban