_
töltött batyu
  • 2019. febr. 01.
  • 303
  • 0
  • 0
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Hozzávalók:
leveles tészta
virsli
mustár
sült hagyma
sajt
csemege uborka

Elkészítés:
A tésztát elnyújtjuk, a középső harmadába
ráhelyezzük a virsliket.
Megkenjük mustárral, rátesszük a sült hagymát,
befedjük sajttal majd a vékonyra szeletelt uborkát
a tetejére tesszük.
Rézsútosan bevagdossuk a tészta két oldalát és
szépen ráhajtogatjuk a töltelékre.
A tetejét megszórjuk sajttal és/vagy szezámmaggal.
180 fokos sütőben aranybarnára sütjük.
Gyártó: Canon PowerShot SX50 HS
Fókusztáv: 4.3mm
Rekesz: f/5.0
Zársebesség: 1/8
ISO: 400
Készült: 2019. jan. 31. 19:05
Kevesebb
Több
Albumokban