_
csirketorta
  • 2017. okt. 07.
  • 303
  • 0
  • 0
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Hozzávalók:
25 dkg bacon
50 dkg csirkemell filé
15 dkg sonka
20 dkg reszelt sajt
3 dkg finomliszt
2 db tojás
só ízlés szerint

Elkészítés:
A megtisztított csirkemellet vékony szeletekre vágjuk, megsózzuk.
Egy tortaformát kibélelünk a baconnel úgy, hogy a tál szélén túllógjanak a szalonnaszeletek, középen pedig találkozzanak.
A csirkehúst lisztbe forgatjuk, aztán felvert tojásokba, majd a reszelt sajtba.
Szépen elhelyezzük a húsdarabokat a szalonnán, majd ha kész a réteg, befedjük a sonkával.
Addig rétegezzük így, míg a hozzávalók el nem fogynak, a végén pedig ráhajtjuk a kilógó szalonnaszeleteket.
Előmelegített sütőben addig sütjük, míg a tetején a szalonna megpirul.
Albumokban