_
RR Phantom
  • 2008. dec. 07.
  • 474
  • 0
  • 14
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
A Westend parkolójában láttam lent, P-s próbarendszám volt rajta. Sajnos csak telefonnal tudtam fotózni, és csak messziről zoommal:)
Gyártó: Nokia 6120c
Fókusztáv: 4.9mm
Rekesz: f/3.2
Készült: 2008. dec. 07. 12:41
Kevesebb
Több

I\\/I4R[ł   2008. december 07.

Igen, akkor épp ugyan az az ideiglenes rendszám volt rajta! :D

csoki   2008. december 07.

érdekes, hogy ennyi ideig el lehet karistolni ideiglenessel... :\

I\\/I4R[ł   2008. december 07.

És az a vicces, hogy már háromfélével is láttuk! :P

Mazsesz   2008. december 07.

szerintem egyébként nem egy van ebből. A hasznaltauton ha megnézitek két ugyanilyen van eladó ugyanezzel a felnivel. Nem hinném, hogy egyidőben két autókereskedés árulná ugyanazt az autót.

csoki   2008. december 07.

szerintem a 2 használtautós, meg ez, egy és ugyanaz... kizárt dolog, hogy még egy ugyan ilyen legyen, ezzel a felni, ugyanolyan mintázatú gumival, első rendszámtábla nélkül... (jó tudom azt simán lehet szerelni, de ezt nem tartom valószínűnek)

viszont a használtautós dolog az érdekes, mert olyat szoktam látni, hogy árulja a tulajdonos, és árulja a kereskedés is egyszerre, na de hogy egyszerre két kereskedés... nem véletlenül lett Phantom ennek a neve.. ugyanaz az autó 3 rendszámmal, 2 kereskedésben... :D

mufracsek   2008. december 07.

Nem tudom mi értelme van egy autót két helyen árulni, de csinálnak ilyet. Volt régebben egy kék Bentley Conti GT, amit láttam törötten. Miután helyrerakták, utána 3 helyen árulták, 3 különböző áron. De a rendszám minden képen ugyanaz volt.

csoki   2008. december 07.

és persze sérülésmentesként.. emlékszem rá..

Moca   2008. december 07.

Ilyen próbarendszámos mókát évekig lehet húzni, és sokkal olcsóbb, mintha bepapíroznák a kocsit.

Mazsesz   2008. december 07.

Hát én nem tudom, de elég nehéz elképzelni, hogy valaki megvesz egy ilyet és utána arra sajnálja a pénzt, hogy teljesen legálisan és problémamentesen közlekedjen vele.Arról nem is beszélve, hogy az elég nagy szám, hogy magyar rendszámos Phantommal jár (legalábbis a mi szemünkben).
Arra akarok kilyukadni, hogy ha nekem lenne több mint 50 millám egy kocsira nem sajnálnám azt a maximum 6ot arra, hogy legálisan közlekedjek.
Persze rögtön más a helyzet ha a verda eladásra szánt mint ez.:D:D

Moca   2008. december 07.

Pedig sokan ügyezik így az autóikat. Évente 180-200K és ebben benne van minden (műszaki, ZK, biztosítás). Utána pedig ugyanúgy eladod. Itt Szombathelyen is nem egy ilyen autó van (BMW M6, Porsche Cayenne, Cayman).

wenerb   2008. december 07.

Jó a dátum! Ma (vasárnap, 12.07.) láttam kb. 12.30-kor. A P-s rendszámról meg annyit, hogy mikor mi vásároltunk autót, akkor a kereskedő srác rátett egy P rendszámot a kocsira, és úgy mentünk el állapotfelmérésre a márkakereskedésbe. Tehát ez a P rendszám mindig azon az autón van, amivel épp menni akarnak valahova, miközben nincs is forgalmija az autónak. Ezt az autót a rózsadombautónál árulják a II. kerületben, már láttam a Szépvölgyi úton is. Ettől még hirdetheti valamelyik partnercégük is. Kíváncsi vagyok, hogy megveszi-e valaki:)