_
KAZÁN - szoros
  • 2012. júl. 21.
  • 347
  • 4
  • 10
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Szép időben csodálatos az út
Gyártó: OLYMPUS IMAGING CORP. VR310,D720
Fókusztáv: 4.2mm
Rekesz: f/3.0
Zársebesség: 1/1520
ISO: 80
Készült: 2012. júl. 06. 08:24
Kevesebb
Több

tacsifoto   2012. július 23.

Valóban csodálatos lehetett, csak bámulok. Látom, összeismerkedtél az OLYMPUS géppel, jók a képek. Elégedett vagy az új gépeddel?

csiri40   2012. július 23.

Elevenemre tapintottál..... Hát, nem igazán.... túl sokat kell állítgatni, és elveszítem a fonalat, bedühödök és mindig marad az automata..... Biztosan nagyon elkényelmesedtem....Aztán ami gond, én aki általában körutazásra megyek, hogy minél több látnivalóban legyen részem, ezzel persze együtt jár, hogy minden este máshol alszunk és nem tudjuk előre, hogy pl. mennyire dugják el a konnektort !!!!! Márpedig naponta 100-200 képet kattintok, inden este tölteni kell. Jó, hogy elvittem a Canon-t is magammal, mert jártam úgy az egyik napon, hogy napközben beadta az unalmast..... Ugye a régi gépnél ez csak elem-kérdés....Mivel nap közben sokat buszozunk, előfordul, hogy jó későn, benn a délutánban vagy már szürkületkor érjük el egy-egy uticélunkat, hát vaku nélkül félkarú óriás lennék csak......

tacsifoto   2012. július 23.

Csiri, nekem minden OLYMPUS gépem eddig (ez a harmadik) ceruzaelemmel működik.

csiri40   2012. július 23.

Hát a Pepi nagyon jót akart és töltőset vásárolt....persze nekem ajándék.... nem kommentálhatom feléje.....sőt, ha rákérdez, mindig nagyon dícsérem..... Most több mint egy hónapig nélkülözöm, lapossága nagyon vonzó volt Tomi számára és kölcsönkérte, most csütörtökön Hawaii-ra utazik 3 hétre..... közben lesz nekem a Gödöllő, persze a régi Canon-val.

tacsifoto   2012. július 23.

Az elemeshez is lehet elem alakú aksit vásárolni, de nekem ahhoz nincs idegem, meg nem is tart olyan sokáig, mint a tartós elem. Ha már ennyit sem engedhetek meg magamnak, akkor mit?

tacsifoto   2012. július 23.

Tomi: hűha! Családostól?

Gödöllő gyönyörű lesz meglátod. Csak fend ki a gépedet, mert fantasztikus szép kastély. Szerintem legszebb magyarországi kastély és persze a legjobban karbantartott. A parkja is gyönyörű, az egész szinte Erzsébet királynéról szól, mert mint biztos tudod, koronázásakor ezt kapta ajándékba a magyar nemzettől, és nagyon szeretett itt lenni.

csiri40   2012. július 23.

Nem...kiküldetés.... egy előadás megtartásának kötelezettségével.....

tacsifoto   2012. július 23.

WOW! Ilyen előadásokat én is vállalnék, de a kiküldetést mindenképpen:)))))

csiri40   2012. július 23.

Nekünk meg maradt az idegeskedés, mert ezúttal egyedül megy, mint elárulta már itthonról megrendelte az autót, hogy sok helyre eljuthasson....még el sem ment, de én már azon fohászkodom, csak már itthon lenne.....

tacsifoto   2012. július 23.

Hiába, az anyai szív. Fiamék meg Rodoszon motorkerékpárt béreltek, azzal száguldoztak a szigeten, szerencsére csak utólag tudtam meg.

Biztos nem lesz semmi probléma, ne aggódj!

Kedvencnek jelölték
Albumokban