_
Kálvinista Róma
  • 2009. márc. 08.
  • 13182
  • 23
  • 12
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Jókor jó helyen, 2009 márciusának elején az Aranybika Hotel 4. emeletén szálltunk meg, így aztán az, akkor még új gépemmel lehetőségem nyílt az ablakból fényképezni Debrecen főterét és a templomot.

Meskoo   2009. március 11.

Szia nagyon jó ez a képed, a szépia sokat dob rajta.Én az alsókategóriás tükörrefisbe fektetném pénzem(mivel tényleg komolyan érdekel fotózás, és e hónapban meg is ejtem a vásárlást sztem:) )Persze ez az én szerény véleményem, de van érzéked hozzá, üdv

takacsja   2009. március 11.

Szia!
Jól esett amit írtál. De az a szöveg kicsit régi, azóta vettem egy Canon eos 450D-t 18-55IS-sel. Nem bántam meg.
Érdemes az akciókat figyelni, ha fényképezőt akarsz venni, mert sajnos a gyenge forint miatt elég drágák lettek, én is vagy 20 000-rel olcsóbban vettem a gépemet a mostani áránál és ez már elég súlyos különbség.

Guildenlenny   2009. március 14.

Képeid közül jelenleg ez a kedvencem. Jó a kompozíció, a "szépiásítás", ahogy azt az első hozzászóló is írta, igen jót tett a képnek, plusz a sok apró járókelő életet és mozgást visz a témába. Arról már nem is beszélve, hogy egyúttal léptéket is adnak a képnek. Egy szó, mint száz: nekem ez nagyon tetszik!
(Ja igen, és gratulálok a tükrösödhöz, fél éve kis híján én is egy ilyenre ruháztam be...)

takacsja   2009. március 14.

Szia Guildenlenny!
Én is böngésztem a képeid, látom magávalragadott a a hdr vonulat. Nagyon szépek! Én is szeretem, bár elsősorban dri-t szoktam csinálni, mert általában nincs nálam állvány. Ehhez a képhez igazság szerint az is hozzájárult, hogy jó helyen kaptunk szobát (4. emelet).

DocPoker   2009. március 16.

Jókor jó helyen - ahogy mondani szokás. :) Szépen megkomponált kép!

VZL   2009. május 03.

Szia, sziasztok. Én is szépnek tartom ezt a képet, ezért értem, hogy ti miért tartjátok annak, de nekem ez messze van a fotográfiától, ugyanezt gondolom úgy általában a hdr-ről. Nem reális a látvány, szinte csöpög róla a digitalizálás. Nekem a kompozíció nagyon tetszik, és kár, hogy nem eredeti színeiben látom, úgy remek riportkép lehetne, ehelyett egy száz éves képeslap jut róla eszembe. Ami szép, de nem igazi fotó - ez nekem inkább grafika. A következő képed sokkal többet ad.(Debrecen)

VZL   2009. május 03.

Még úgy is, hogy hdr:)

takacsja   2009. május 03.

Hmm... Az érdekes az, hogy nekem sem lett túl kedves ez a kép, de ha azt nézem, hogy hányan tették a kedvenceik közé akkor arra a következtetésre jutok, hogy ez kell a népnek és annyira csak nem rossz... Amúgy ami nálam hdr címkét kap az nagyrészt dri. Nagyon köszönöm a véleményt, én szívesen fogadom a kritikát.

Meskoo   2009. május 09.

Szia, nekem is megvan ez a szett.(450D kit-ballagási ajándék) :D És én sem bántam meg, ha lehet még jobban megszerettem a fotózást, úgyhogy jó fényeket nekünk, szió

takacsja   2009. május 09.

Szia!
Gratulálok a géphez és a ballagáshoz! Remélem sok örömet fog okozni (mármint, hogy a gép :P).

sapi   2010. január 14.

Másutt írtam már, hogy tetszenek a képeid. Ez a debreceni felvétel nosztalgikus érzést ébreszt bennem. Talán a szépia teszi?

cziklotron   2010. január 15.

Első ránézésre a szülővárosomat idézte a kép, talán azért kattintottam a képre és azért is tetszik annyira. Igaz közelebbről nézve a villamospálya ott hiányzik, de talán egyszer az álmom ott is megvalósul.

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban