Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj
szűrőprogramot
tacsifoto
tacsifoto 2016. február 05.
Én ilyet sosem tudnék sütni, pedig már próbáltam. Ez egy mestercukrász munkája, akit meginterjúvoltam, ezzel lepett meg. Majd a cikk is elérhető lesz (remélem hamarosan) akkor ideteszem az elérhetőségét. Jól sikerült riport lett....
tacsifoto
tacsifoto 2016. február 05.
Ja még valamit: a krém, hát az valami fantasztikus finom volt, hamisítatlan eredeti, régi ahogy a régi mesterek készítették, semmi adalékanyag, semmi porított akármi.....fenséges volt.
tacsifoto
tacsifoto 2016. február 07.
Köszönöm. Már csak emlék, de ma ebéd utáni desszertnek lesz Lacus mester által készített gesztenyepüré. Majd azt is lefotózom.
anna schwelung
anna schwelung 2016. február 09.
tacsifoto: Nem érdelemnek azok száraz kenyeret sem, nemhogy fánkot...
tacsifoto
tacsifoto 2016. február 10.
Amikor ez a sütemény a nevét kapta, talán még hasznos személyek voltak..... kíváncsi lennék: államtitkár fánk van-e?
A képviselők egy másik süteményt érdemelnek, amit egyszer egy régi-régi, 19. századi szakácskönyvben olvastam.
Na ezt fejtsd meg? :D :D :D (akcsognifacápa)
anna schwelung
anna schwelung 2016. február 10.
"államtitkár fánk" Ettől most lefejeltem a gépasztalt...
anna schwelung
anna schwelung 2016. február 10.
tacsifoto: Csak a fapácát ismerem ebből, kaptam is vele kisiskolás koromban....
tacsifoto
tacsifoto 2016. február 10.
:D
tacsifoto
tacsifoto 2016. február 11.
Az biztos, sem nem marcipán :D Pedig az is finom :D