_
Ködben a város 1.
  • 2016. jan. 31.
  • 366
  • 7
  • 8
  • beágyazás
    XXL XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Sopron, Kossuth Lajos utcai körforgalom

tacsifoto   2016. február 10.

Nem, Mögöttem az egykori kádfürdő van éppen, ahonnan ma már sem köd, sem gőz nem tör elő :).

tacsifoto   2016. február 10.

Fején találtad a szöget, ugyanis jelenleg a Soproni Sportszövetségek és sportegyesületek irodaháza lett, Valószínű itt kapják a hideg zuhanyt a szakosztályvezetők, mikor megtudják az ez évi sporttámogatásra szánt összeget . (kivéve persze a focit)

anna schwelung   2016. február 10.

Soproni futball székháznak kell nevezni és majd dől a lóvé éjjel-nappal...

tacsifoto   2016. február 10.

Az nehéz lesz, mert Sopron jelenleg hazánk kosárlabda fővárosa.Totál magánadakozásokból tartja fenn magát. Pld. a fiam havi 4-5 ezer forinttal támogatja őket. Pofátlanság lenne foci székháznak nevezni, mikor a soproni foci sehol sincs jelenleg, ugyanakkor focistadionunk van plusz 3-4 focipályánk, míg a kosarasok a nemzetközi meccseket az egyetemi tornateremben és az Arénában tartják, szívességből átengedett termekben ...

anna schwelung   2016. február 11.

Milyen kár, hogy tizenéve nem ismertük egymást :-( ....akkor a MAFC csapat buszával rendszeresen utaztam az NB I/B mérkőzésekre, így a SMAFC egyetemi tornatermében is voltam. Majd amikor a MAFC felkerült az első osztályba, akkor az Arénába is követtem őket.

tacsifoto   2016. február 11.

Én személy szerint nem vagyok kosárlabda rajongó, még kevésbé szakértő, de van olyan barátnőm, aki Sokáig az NB I-ben is kosarazott. Ma már csak oktatja.

Egyébként az unokám is kosarazik ősz óta,a Soproni Darazsak (lányok) egyesületben. Csak tájékoztatásul, a fiók meg a Tigrisek egyesületben kosaraznak. Több száz gyerek tanul ezekben az ifi egyesületekben, hogy felnőtt korukban tovább kosaraznak-e, vagy sem az más kérdés. De addig is mozognak.

Kedvencnek jelölték
Albumokban