_
Szélkakas helyettesítő
  • 2014. márc. 09.
  • 527
  • 3
  • 12
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem

tacsifoto   2014. március 11.

Érdekes. Most akkor mi vagyunk fázósabbak, vagy nálunk a legdrágább az energia (a rezsicsökkentés ellenére)

mammaróza   2014. március 11.

:):)a "véletlenül találtam rá", a cikkben szereplő fotóra vonatkozik!!:):):)

tacsifoto   2014. március 11.

Sokan még befűteni sem tudnak rendesen... esz a méreg, amikor a szomszéd házban éppen délben kezdenek fűteni, amikor a leginkább visszanyomja a füstöt és nem levegőzik a kémény....érdemes lenne ezeknek tanfolyamot indítani. Dolgozó koromban reggel 5-kor fűtöttem be két cserépkályhába, pillanatok alatt vígan égett a tűz. Visszabújtam az ágyba és mire indulnom kellett dolgozni, már le lehetett zárni a kályhákat. Persze nem voltam rest esténként mindent odakészíteni. Nem is füstöltem be a környéket. Most más a helyzet, mert gázkazán van (én hülye lebontattam a cserépkályhát, pedig mennyi mindent el lehetne égetni benne)

mammaróza   2014. március 11.

... Mit akarnál égetni benne Tacsi? Boszorkányokat!?:):):):)

mammaróza   2014. március 11.

.. Igazad van a fűtéssel kapcsolatban!!! Ma már elég egy pöccintés és már lobog is a tűz!!:):):)a lényegre térve: a fotóm, ... amit a cikkhez mellékeltek, innen vitték el az Indáról, de böcsületesen meg van jelölve a "szerző" neve:):):)

tacsifoto   2014. március 11.

Hát attól függően, hogyan jelölted meg a fotóid jogi státuszát, akár kérhetnéd, hogy minimum linkeljék be, mi által jelentősen nőhet a nézettséged....én több képemet belinkeltettem, többek között egy egész albumot is (Régi soproni képek és képeslapok) Megtehettem, hisz én teljes jogi védettséget értem a képeimre. Az indafotó a sajtó nagy vadászterülete, tudom.... :)

tacsifoto   2014. március 11.

Azért tettem meg, mert egyszer, nagy meglepetésemre egy reklámanyagban szerepelt egy fotóm. No, azt levetettem, mert reklámban nem szeretek szerepelni....

tacsifoto   2014. március 11.

Nem éppen, de azóta gondom van az iratok (számlák, bankszámla kivonataim stb) megsemmisítésére. Kifejezetten fáradságos munka apró miszlikre tépni... :(

csiga32   2014. március 12.

Nagyon ötletes a kép címe. - az iratpapírok megsemmisítésével én is gondban vagyok.

tacsifoto   2014. március 12.

Probléma esetén javasolt inkább az iratainkat tépni, mint a hajunkat :)

Kedvencnek jelölték
Albumokban