_
Beruházás a Rusz villánál: új lakatot vettek
  • 2013. okt. 18.
  • 774
  • 9
  • 10
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Sopron, Erzsébet utca

tacsifoto   2013. október 18.

Ez, lehet, hogy ezt is EU támogatásból finanszírozzák...

tacsifoto   2013. október 18.

Sajnos, pedig nagy kár ezért a gyönyörű villáért. Persze milliárdokba kerülne, lehet, hogy már nem is lehet megmenteni.

franszoá   2013. október 19.

Ez jó !!
....Na és a vasöntöde-ott mi történik ?
Lecsukták már az ingatlanpanama szereplőit ?!
(2010-ben 3500 oldalas vádirat, 6 hónap vizsg.fogság után-lásd Kisalföld)

tacsifoto   2013. október 20.

Azt nem tudom, de egyre roskatagabb, messziről láttam, hogy egyre kevesebb a tetőcserép rajta, az pedig minden épület végét jelenti.

franszoá   2013. október 20.

Az "ingatlanfejlesztők" lebukása miatt, most vmi új fejezet kezdődik talán a panamák nem ismeretlenek a város lakói előtt.(mélygarázs-ügyek, építési telkek védett területeken stb...)A Vasöntödét gründolók-köztük nagyapám-forognak a sírjukba (és ellenállnak a dózereseknek ?)
Pénzhiánya van Pató Pál úrnak-a szokásos módon várja a sültgalambot-, talán valami dúsgazdag amerikai nagybácsi felbukkanását ? (a Russ- örökösökkel is úgy tudom futottak egy kört már legalább 20 éve, azóta nihil ?! Valaki nemrég a nagy épület kifűtésének költségére hivatkozott nekem, mire én megkérdeztem hallott-e már a földhő hasznosító ún. hőszivattyúkról? A közeli Rák patak miatt nedvesebb a föld, ami ideális , mert néhány lyuk lefúrása a szondáknak és kiváló hőcsere jön létre a kazán és a hőtároló talaj között.Nemrég Sopronkeresztúron- ami nem egy nagy hely-,több házon is láttam "waerme pumpe"-vállalkozók cégtábláit.
A magyar állam az EU-val karöltve vissza nem térítendő hitelekkel támogatja az ilyen megújuló energiás projekteket és az ELMŰ "zöld tarifát" biztosít hozzá !)Ahogy hámlik a falazat és esnek le a díszek, egyre többe kerül a helyreállítása majd ! Vagy arra várnak, hogy egy kínai konzorcium raktáráruházat csináljon ott ?

tacsifoto   2013. október 21.

Hát, egyik aggodalmadat sem tudom megcáfolni.... a panamázás, lezsírozás, stb. magyar métely és nem a kis emberek teszik, hanem "nemzetünk nagyjai".

franszoá   2013. október 21.

Inkább balkáni métely az és mint ilyen nem "nemzeti" sajátosság ! Ebből kifolyólag nem is lehetnek valódi "nagyjaink" az ilyen ragacsoskezű egyedek.(esetleg tolvajkirály a hasonszőrüek között)
Aki közel van a fazékhoz, az persze könnyebben megtéved, de az is igaz, hogy a választóknak sokkal jobban mérlegelniük kellene kibe helyezik bizalmukat és a "nótóriusokat" kizavarni a pusztába.Tetőfedő csak az legyen aki nem szédül (meg)a magasban.Amnéziások pedig inkább ne menjenek választani- azzal sokkal jobban jár a "köz"!

tacsifoto   2013. október 21.

Nagy igazságokat mondasz...
Szép hazánkban tömegesen vannak amnéziások.....már az egy hónappal azelőtti dolgokra sem emlékeznek. Persze a gyorsan pergő események ezt a tünetet tovább fokozzák....

Kedvencnek jelölték
Albumokban