_
Pulyka- medalion vadasan,  kenyérgombóccal
  • 2011. máj. 29.
  • 5220
  • 0
  • 7
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
A szárnyasból (filézett csirkemell, pulykamell-medalion) készített vadast pontosan ugyanúgy kell elkészíteni, mint a marhahúsból, vagy vadhúsból készült vadas húst.

A kenyérgombóc elkészítésének leírása a következő képen olvasható.
Gyártó: Olympus FE47
Fókusztáv: 7.7mm
Rekesz: f/4.0
Zársebesség: 1/8
ISO: 125
Készült: 2011. máj. 29. 12:27
Kevesebb
Több

tacsifoto   2011. május 29.

Ezt a keresztlányomtól tanultam, és azóta imádjuk. Hol csirkemell filéből, hogy pulyka-medalionból készítem.

kamu   2011. május 29.

A receptet majd elkérem a kereszlányodtól, ha megengeded, OK?

tacsifoto   2011. május 29.

Ha ismered a keresztlányomat, nyugodtan kérd el tőle. De ha mégsem, szívesen közvetítek.

tacsifoto   2011. május 31.

Kicsit későn jelentkeztél, az utolsó gombócig elfogyott minden. Majd legközelebb, jó?
Mos max. gyümölcs joghurttal tudlak megkínálni.