_
Saléve
  • 2014. máj. 17.
  • 1349
  • 35
  • 9
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem

sm33   2014. május 18.

Hú de irigy vagyok, milyen jó lehet ott ilyenkor repkedni.

Rolling   2014. május 19.

SM33.
Ketten vagyunk!Salév olyan népszerű,mint itt Tokaj,Kopasz hegy.A hegy oldala a felvonó felé szinte egyenes.Persze kitűnő étterem fent és műút.Bringát viheted a felvonóban.
http://somiatcern.wordpress.com/
Saleve túráról, gyorsan megejtettük ezt is. Továbbra is rengeteg paplanernyős használja indulóhelynek. Ezt már egészen meg is szoktam, de az azért egy kicsit meglepett, amikor az egyik csávó indulás előtt ölbe vette a kiskutyáját, majd úgy futott le a hegyről. Nem irigyeltük a kutyát….

bocifiu   2014. május 31.

Úgy hozta a sors, hogy havonta fogok Genfbe menni, a következő célom felmenni a Saleve-re felvonóval. Úgy látom, megéri :)

Rolling   2014. május 31.

Lélekben veled vagyok!
Autóval nem érdemes,persze klassz az út.Pár éve újították egy szakaszon.
Saléve: Genf közelében található hegység, a francia határon. Felvonóval juthatunk fel az 1380 méter magas csúcsra, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a városra és a tóra. Genfből a 8-as busszal Veyrier Douane megállóig kell utaznunk, a buszra érvényes a Geneva Transport Card. További részletek és jegyárak.Fönt étterem,ehetsz,ihatsz.Gépet,obit vigyél.Akkut:minden mosdóban lehet tölteni.Balra indulsz,látod az Alpokat,nagyon szép kirándulás.Többször voltam.Jó utat!

Rolling   2014. június 01.

Szívesen,de Svájcról szinte mindent megtalálunk a Google-n.A Mürreni liftektől a CGN -g.

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban