_
Ferrari F430 Spider
  • 2010. aug. 09.
  • 503
  • 5
  • 6
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Kicsit meggörbült a tér :)
Gyártó: Nikon D90
Fókusztáv: 18mm
Rekesz: f/5.0
Zársebesség: 1/100
ISO: 400
Készült: 2010. júl. 31. 18:37
Kevesebb
Több

bocifiu   2010. augusztus 09.

Szép fotó! A biztonsági öv meg dísznek van csak, ahogy nézem...

skraby   2010. augusztus 09.

óó hát ezt tudom hol van:D Forgalomban én is itt láttam a legtöbb pv-t... Am szép kép:) Milyen volt Berlin mint "pihenés"?

mufracsek   2010. augusztus 09.

Hát, pihenésnek nehezen volt nevezhető :) Gyakorlatilag térdig jártuk le a lábunkat, és olyan hulla fáradtan értünk haza péntek d.u., hogy az egész szombatot átaludtuk, és vasárnap is max a mosógépet bepakolni, és DVD-t nézni volt erőnk.

Kint 9-kor keltünk, 10 felé indultunk, és olyan 4-5 felé értünk vissza a hotelba. Akkor fürdés (kis felfrissülés), és 6-7 felé indultunk vissza a városba, az estébe. Esti fényképezés (teszek majd fel esti, kékórás képeket, Reichstag, Brandenburgi kapu, stb). Hazaestünk olyan 11 felé, és alvás. Hozzáteszem, hogy nem járunk múzeumokba :) Tehát mindent csak kívülről néztünk meg (kivéve a TV-torony). De voltunk Berlin minden lényeges helyén, 3x végigsétáltunk oda-vissza a Kurfürstendamm-on, jártunk az Olimpia stadionban, voltunk a Meilenwerk-ben, tehát amit nem múzeumba járó túristaként látni érdemes, azt mind láttuk. De a végére már nagyon kidöglöttünk. Kicsit olyan számomra Berlin, mint anno Róma volt. Örülök hogy ott voltam, jó hogy láttam, de rövidtávon nem vágyom vissza.

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban