_
Maserati 3200 GT
  • 2009. jún. 14.
  • 433
  • 1
  • 7
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Én viszont komolyan veszem a rendszámok kihúzását. Álláspontomat a kommentben fejtem ki, olvassátok el!
Gyártó: Panasonic DMC-FZ28
Fókusztáv: 66.7mm
Rekesz: f/5.6
Zársebesség: 1/400
ISO: 100
Készült: 2009. jún. 14. 10:40
Kevesebb
Több

marco16   2009. június 14.

Szóval, én már régebben is a rendszámozás híve voltam, első képeimet is kitakart rendszámmal tettem fel, csak aztán még annak idején Mufra, meg M4rci szóltak, hogy itt kéne, hogy látszódjanak, hogy tudjuk mi az új kocsi mi nem stb... mert szerintem igen is kikéne húzni a rendszámokat, van egy honlapom (mostmár a hármunké M4rci, Zo meg én) ahol mindig is kihúztam/kihúztuk a rendszámokat és nem is volt gond belőle sose. Bevallom, most örülök kicsit ennek, hogy mostmár rendszám nélkül kéne feltenni a kocsikat, mert így nem fogtok "kinézni" innen, hogy rendszám nélkül teszem fel a képeimet :) Másrészt szerintem annyi tiszteletet megadhatunk a tulajoknak, akik lelassítanak nekünk a FORGALOMBAN, hogy letudjuk fotózni a kocsijaikat, hogy kihúzzuk a rendszámokat. De ez csak az én véleményem, remélem nem haragszik senki :)

mufracsek   2009. június 14.

Avatar képeden még ott a rendszám :)
Amúgy egyet tudok érteni. Én is a felteendő képeimről leszedtem a rendszámot, vagy egy részét. Kivétel ezalól az E meg C meg Z rendszámok, amik mivel ideiglenesek, előbb-utóbb úgyis lekerülnek a kocsikról.
És továbbra is nagyon örülnék, ha valamelyik tulaj aki szokta nézegetni az indát megszólalna, és kifejtené a véleményét, legyen az akár pozitív akár negatív kritika. Biztos, hogy kis közösségünk fejlődésének jót tenne.

mufracsek   2009. június 14.

Próbáltam a rendszám eltakarást is igényesen csinálni. Tehát nem hogy csak odab*szok egy fehér foltot és helló, hanem hogy a megmaradó résszel azonos színű legyen, ha a rendszámban árnyék van, akkor azt is megtartottam, legyen benne színátmenet, stb :) Tényleg elszórakoztam 1-2 képpel. Persze van ami nagyon nehéz lenne, ott nem lett túl szép. Majd teszek fel pár jobban sikerült darabot. De pl. a bogarakkal full teli LP640-nél a hiányzó részekhez raktam bogarakat is :)

Zo HUN   2009. június 14.

Rendszám nem fog olyan nagy gondot okozni nekem sem. Miután luxra kitakarom egy jó ideje, ezért már megszoktam :). www.luxcars.gportal.hu Meg lehet tekinteni az eddigi rendszám nélküli képeinket! :D

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban