_
Bentley Arnage
  • 2008. nov. 30.
  • 283
  • 4
  • 11
  • beágyazás
    L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Gyártó: Nikon COOLPIX L16
Fókusztáv: 8.8mm
Rekesz: f/3.3
Zársebesség: 1/161
ISO: 702
Készült: 2008. nov. 29. 14:18
Kevesebb
Több

Zo HUN   2008. november 30.

gyönyörű, elegáns !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FAJA! :D Kár, h M.O.-n ilyenek nem szaladgálnak...És még azt hinné az ember, h Pesten sok a luxusautó. :D

mufracsek   2008. november 30.

Ajj, deszép ennek a kétszínű fényezése!! De merre volt pontosan? Megnézem hátha kedden is ottlesz.
Plusz: te merre mászkáltál Bécsben? Te hol találtál érdekeseket? Én kedden megyek ki, és akkr ellátogatok azokra a helyekre.

marco16   2008. november 30.

Csak a Ring -en mozogtam amikor szabadidő volt és lehetett összevissza menni. Csak azt kövesd szerintem, mert tele van Hotel -ekkel, stb.. meg magán a Ring -en is járkálnak olyan autók. Ez a Ringstrassen - Galerien előtt állt. Ez a Ring -en van rajta, nem lehet eltéveszteni, de gondolom te is jártas vagy már Bécs -ben. A bécs -i Meridien -től van nem messze, ha nem a Ratdhaus fele mész a Ring -en hanem a másik irányba akkor arra fele lesznek az érdekességek. Nyáron is úgy volt. Én a Ring -et ilyen távban jártam be Ferrari - Szalon - Radthaus - Platz és ezalatt útközbe jöttek a gépek, meg ott álltak a Hotel -ek előtt :) Remélem valamelyest tudtam segíteni :)

mufracsek   2008. november 30.

A Meridient nem tudom hol van, de majd megnézem :)
Mi a Ring-en belül is fogunk mászkálni. Ott a kisutcákban is fényképezett nekem barátnőm ezt-azt,mikor áprilisban voltkint. R8, Conti GT, stb.

marco16   2008. november 30.

Én 2 éve járkáltam a kisutcákban, de nekem akkor csak Porsche -k akadtak főként. De egyépként bármi elképzelhető ugyanis egy évvel ezelőtt ilyenkor első advent előtti Szombat -on komolyan láttam egy Bugatti Veyron -t a buszból :) szóval bármi lehet :) de a Ring a legfőbb része a belvárosnak ahol lehet látni dolgokat, nekem ott akadt be LP-640, Gallardo Spyder, piros DB9 Volante stb..

mufracsek   2008. november 30.

Végigmegyünk a Ring-en is.
(Amúgy egyéBként :)

csoki   2008. november 30.

nekem kicsit fura ez a kétszínű fényezés, de amúgy penge a verda!

marco16   2008. december 01.

Jaja, nekem is nagyon tetszett, főleg menetközbe mert úgy is láttam egy párszor, ahogy a fény játszik rajta, fuu nagyon ott van :)

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban