_
kísérlet, húsos palacsinta gombamártással
  • 2009. márc. 18.
  • 371
  • 2
  • 2
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
...és nem töltöttkáposzta!
Gyártó: Kodak EasyShare ZD710 Zoom
Fókusztáv: 6.3mm
Rekesz: f/2.8
Zársebesség: 1/50
ISO: 200
Készült: 2009. márc. 14. 11:31
Kevesebb
Több

szusi   2012. július 16.

Kíváncsi lennék a receptjére-lehetséges?-biztos nagyon fincsi:))!

lordgeorge   2012. július 18.

Szia "szusi"!
Természetesen Károlyiné Olika találmánya, de nagyon egyszerű és szinte maradékokból készült! Húsos-gombás-tejfölös pörköltet készíteni, szaftból kiszedve ledarálni, palacsintába becsomagolni (középre tenni, két szélét felhajtani majd felhengergetni), a maradék szafttal jénaiban meglocsolni, megszórni reszelt sajttal és rámelegíteni sütőben vagy mikróban. Jól mutat tálaláskor ha a szaftban hagysz díszítésnek egy-két szépen szelt gombát is.

Kedvencnek jelölték
Albumokban