_
kísérlet, megsült a kenyér
  • 2009. febr. 03.
  • 359
  • 0
  • 1
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Az üzleti kenyerek olyan lágybelűek, hogy egy szeletből allig lehet három-négy falatot enni.
Egy pék ismerősöm mondta, hogy ún. "puffasztó adalékot" tesznek hozzá és ettől lesz
nagy és egyben "üres". Hát ezért sütünk otthoni "igazi" kenyeret.
Gyártó: Kodak EasyShare ZD710 Zoom
Fókusztáv: 6.3mm
Rekesz: f/2.8
Zársebesség: 1/30
ISO: 200
Készült: 2009. jan. 28. 12:06
Kevesebb
Több

Nóricka   2009. december 21.

Én is sütöm a kenyeret. Nálunk időnként véletlen megmarad harmadnapra is egy kevés, de még mindig íztletes és omlós. Ebből nem lehet 4-5 szeletet megenni a pacalhoz, mert nagyon tömör, és pont ez a jó nem? :D