_
Kosztolanyi 2010 08 03   003cr
  • 2010. aug. 07.
  • 707
  • 0
  • 2
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Aha, a Bocskairól jövők "szépen" bennragadnak a kereszteződésben. Ennyit a KRESZ 9(7) paragrafusáról... A Skodától speciel a villamos se fér el.

Indexr   2010. augusztus 09.

Igen, de nem ment be a buszsávba, mint néhány paraszt, aki már a Vincellér utcánál bemegy a buszsávba és így elözi ki az autósort. A Kosztolányi Dezsö téri keresztezödés elég nagy ahhoz, hogy ebben az esetben a szándékos bunkóságot kétségbe vonhassuk. Ilyenkor hol vannak a mágyár gárdás bohóckodásnál olyan elszánt magatartást mutató sündörök!?

jozsefbiro   2010. augusztus 09.

Hát, a szándékosságot nem fogadom el, általában én is Bocskain megyek, elég jól látható, mikor mehetsz be és mikor nem. Ráadásul a képen látható autók a Bartók belső sávját torlaszolják, tehát már az előttük levő is beragadt.

Azt kétségtelen, hogy a csábítás nagy, mert ha valaki rendesen megvárja, amíg biztos átér, akkor közben megkaphatja a pirosat és csak a következőn mehet. Ugyanezen oknál fogva a nyomás is nagy, a szabályos autóra gyakran rádudálnak a mögötte lévők, hogy menjen má'

De attól még szabálytalan és parasztság is. Velem is fordult elő autós pályafutásom sorám és nagyon kellemetlenül éreztem magam, így azóta nagyon vigyázok. Sajnos rengetegen nem érzik magukat kellemetlenül. (Legfeljebb a csuklástól...;-)

Egyébként egyetértek, rendőr kéne. A Bocskai esetébern ráadásul pontosan lehet tudni, hogy ez lesz, mert harminc méterrel arrébb ott van már vagy egy hete valami felbontás, azért van az egész.