_
Hideg-zuhany
  • 2013. febr. 17.
  • 643
  • 31
  • 17
  • beágyazás
    L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Érdekesnek találtam, hogy a víz kétféle halmazállapota együtt volt jelen a készítéskor.
Gyártó: Olympus E-300
Fókusztáv: 113.0mm
Rekesz: f/11.0
Zársebesség: 1/30
ISO: 100
Készült: 2006. febr. 07. 15:05
Kevesebb
Több

mepisz   2013. február 17.

Tudod itt nem szokás , mások fotójával foglalkozni . Úgy gondolom mindenki magának saját ízlésének megfelelően fotózik , és nem azért teszi fel ide a fotóit , mert másoknak szeretne megfelelni .Úgy gondolom , hogy ez legyen az utolsó dolog , foglalkozol a fotóimmal.
Baráti üdvözlettel

Krémusz   2013. február 17.

Én is érdekesnek találok! Óriási a lezúduló víz ereje. Ezt volt szerencsém megtapasztalni néhány lenyűgöző szlovéniai vízesésnél.
A Te képed jól adja vissza ezt az erőt. Lenyűgöző!

Imbelele   2013. február 17.

Kedves Mepisz! A kép címénél maradva kissé hidegzuhanyként értek a szavaid. Kb. annyit - a Te szavaddal élve - foglalkozom a fotóiddal, amennyit sok más ide feltöltő képével is. Úgy vélem, hogy amit írok az nincs bántóan vagy kioktatóan megfogalmazva és (remélem) segít azoknak, akik szeretnek fényképezni és nyitottak arra, hogy megfogadjanak pár jószándékú észrevételt. Nem értem a sértettségedet, de ez csak alázámasztja azt, amit tegnap írtam ahhoz a bizonyos képhez. Nincs baj a magának és saját ízlés szerint való fotózással, de ha valaki vállalja a nyilvánosságot, akkor vállalja azt is, hogy hozzászólásokat kap. Nincs szó megfelelésről sem, legalábbis engem nem ez vezet. Ne haragudj, de a fotókkal való foglalkozást nem fogom hanyagolni. Üdvözlettel.

Vilmányi Sándor   2013. február 18.

Nagyszerű kép! Gratulálok, hogy volt bátorságod ennyire "szűkre" venni a kivágást. Szinte hallom a saját magával keretezett lezúduló víz robaját. Vízről ez a kép nekem abszolut új! Üdv!

Chromcsi   2013. február 22.

Meghívom a képedet a http://indafoto.hu/gyujtemenyek/jegvilag c. gyűjteményembe... köszönettel... a hasonlókat is szívesen várom...

king09   2013. február 23.

Szuper fotó!
És mellesleg teljesen igazad van...:)

rezirezi   2013. március 03.

Igazán látványos, ritkán tapasztalható, különleges természeti jelenséget tártál elénk, a Te kifinomult látásmódoddal, Kedves Imbelele. :) Gratulálok. + ♥ :)

Zsazsa anyo   2013. március 03.

Nagyon szép és érdekes fotó! Gratulálok Imbelele:)

Regulus   2013. március 25.

az indánál mások képeiről csak jót szabad mondani. Ez rám fokozottan érvényes.

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban