_
Ki ismeri fel?
  • 2016. febr. 14.
  • 360
  • 22
  • 10
  • beágyazás
    XXL XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem

anna schwelung   2016. december 01.

Sokan hallgatnak géphiba, betegség, más fotómegosztó, FB. , stb okán...

iiilona   2016. december 01.

Lányok,édesek vagytok! Meghatódtam! Kinyitom a gépem és előugrik, hogy hozzászólás érkezett. Tényleg, nagyon rég nem voltam az Indán. A fő ok, Mammaróza, hirtelen távozása volt. Letaglózott, nagyon fájt. Személyesen nem ismertem, de nagyon közel éreztem magamhoz, közvetlen természetét. Próbáltam még belépni, de majd minden fotó mellett láttam. Tovább nem kísérleteztem a lelkemmel. Aztán lett egy kis unokám, aki december 13-án lesz hat hónapos. Napi szinten ott vagyok és boldog vagyok. Hetenként meg utazom a másik unokámhoz, róla osztottam meg fotót, ismeritek, Ő három és féléves. Fotózni, csak őket fotózóm. Gyakorlatilag nincs időm. A két barátnőmmel váltok egy egy levelet, na meg néha szétnézek a fb-n. Nagyon jól esik az érdeklődésetek.☺! Karolina, Anna, és a többi indás ismerősnek kívánok áldott Karácsonyi ünnepeket és egészséget sok örömet az Újévben. Nagy-nagy baráti ölelésem küldöm Nektek.

iiilona   2016. december 01.

Karolina, nem felejtlek el. Ígérem, hogy ahogy időm engedi, benézek. Az imént elfelejtettem, jó fényeket a fotózáshoz és sok sikeres képet kívánok!

anna schwelung   2016. december 02.

Jó egészséget kívánok!
....és nagyon sok boldogságot szeretteid körében!
Az inda bármivel pótolható, de elsősorban a családdal!
....én is úgy érzem, hogy ez már nem ugyanaz! Csupán egy őrült nagy kedvencelés vadászat, melytől nem látjuk a fotók szépségeit :-(
Felteszünk, látunk százával fát, virágot, fényt, s közben a mestermunkák (mint ez is) felett átsiklunk. Csak nézzük meg 2 hónap alatt a nézettséget, kedvencelést:

rezirezi   2016. december 11.

Örülök, hogy jól vagy, kedves Ilona. Sok boldogságot kívánok Családod körében. Legyen kellemes a Karácsonyotok is!
Ezúton kívánok mindenki másnak is kellemes Karácsonyi Ünnepeket.

Kedvencnek jelölték
Albumokban