_
vadvirágok
  • 2014. júl. 05.
  • 594
  • 36
  • 19
  • beágyazás
    M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem

iiilona   2014. július 05.

Márta: nagyon köszönöm, örülök a véleményednek. :)

fülekibácsi   2014. július 27.

Őszinte leszek. Tetszene a kép, de számomra zavaró az a két fekete téglalap. Funkciója nincs, rontja az összhatást. A montázs hangulatához illő színnel cserélném ki.

iiilona   2014. július 31.

Elnézést kérek, a késői reagálásért, nagyon foglalt voltam.
Anna: köszönöm szépen, nagyon örvendek.
Mari, nagyon köszönöm Neked.
Marika, szépek a virágok, tanulom őket. Köszike.
Zsuzsa, köszönöm szépen, próbálom csoportosítani.
nevetnijo, örvendek, nagy köszönet.
fülekibácsi: köszönöm szépen, igazán örvendek az őszinte véleményért. Ezen, a montázson (sajnos), már nem tudok javítani. A következőkben, szem előtt tartom.

fülekibácsi   2014. július 31.

Az én kritikámmal szemben van egy csomó dicséret. Lehet, hogy én tévedek.

Milyen programmal csinálod a montázsokat? Nekem a Picasa 3.9 vált be. Gyorsan letölthető a program és nagyon könnyű használni.

iiilona   2014. augusztus 01.

fülekibácsi: a Photoscape programot használom. Szándékomban van letölteni, más képszerkesztő programot, ha új gépem lesz. Köszi szépen.

fülekibácsi   2014. augusztus 02.

Én nagyon vágytam egy tükörreflexes gépre. A régi meghibásodott, vettem egy Nikon D 3200-at. Igazából nem örülök neki. "Túl sokat" tud, amiből keveset használok és nehezíti is a használatát.

anna schwelung   2014. augusztus 02.

fülekibácsi: Csatlakozom! Én születésnapomra kaptam családtagjaimtól, barátaimtól, de nem igazán tudok felnőni hozzá. Könnyebben kezelhető a kis Kodak Z760 és a színei is jobbak, mint ennek.

anna schwelung   2014. augusztus 02.

Nem vigasztalásnak szántam, nem is leszólásnak!! Inkább gratulálok az új gépedhez! Csak mint tapasztalatot osztottam meg a D3000-es gépemmel kapcsolatban. Amikor örömmel értesítettem a régi kedves Indafotós gurut - darthwalkot - az új gépemről, némi segítséget is kértem, kaptam a működtetéséhez, Ő is a más színvilágát említette először a Kodakkal összehasonlítva.
De annyi kütyü van a gépen, melyekkel a színeket is lehet babrálni, más kérdés az enyém angol menüs, amiből vajhmi keveset értek ...

fülekibácsi   2014. augusztus 03.

Meg sem fordult a fejemben, hogy leszólásnak szántad. Köszönöm a gratulációt.

iiilona   2014. augusztus 12.

Mindkettőtöknek gratulálok a pompás géphez. Nem véletlen a mondás, hogy a jóhoz könnyű hozzászokni. Ez nem azt jelenti, hogy a régi nem lenne jó. Ti ismeritek ezt is: Aki a kicsit nem becsüli, a nagyot nem érdemli.:)

fülekibácsi   2014. augusztus 12.

Én sokkal jobban szerettem a régi gépem. Könnyű volt használni és szép képeket és videót csinált. Sajnos meghibásodott ezért vettem a másikat. Sokat nyomott a latba a magyar menü.

anna schwelung   2014. augusztus 12.

fülekibácsi és valamennyi hozzászóló: Talán segítek ezzel a cikkel (készíthetsz fotót a régi és új gépedről) és magyarázatul is szolgál a legutóbbi kamerás képemhez:
http://indafoto.blog.hu/2014/08/07/ujratervezes_indafo...

Kedvencnek jelölték
Albumokban