_
Klematisz terméscsoport (iszalag télen)
  • 2015. febr. 28.
  • 609
  • 38
  • 31
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem

iiilona   2015. március 01.

Karolina, örvendek, köszönöm szépen.

iiilona   2015. március 01.

Zsuzsa, köszönöm szépen, jól esik a dicséret! :)

iiilona   2015. március 01.

Gábor7676, köszönöm szépen a gratulációt. Örvendek.

Regulus   2015. március 30.

Pedig ezt nehéz fényképezni, hogy minden része éles legyen. Nem is kell rá törekedni.

iiilona   2015. április 01.

Nevetnijo, örvendek. Köszönöm szépen.

iiilona   2015. április 01.

Anna, én is csodálom sok fotódat. A közelről készült fotók a virágaidról igazán jól sikerültek. Nem beszélve a sport eseményekről, vagy utcai pillanatokról, akár az épületekről készült fotóid, és sorolhatnám az általad fotózott témákat...

iiilona   2015. április 01.

Regulus, köszönöm szépen. Több fotót is készítettem, ezt találtam jobbnak a feltöltésre.

anna schwelung   2015. április 01.

iiilona: Köszi!...de nem is sejted, mennyi "filmet pazarolok", hogy 1-1 elfogadható legyen. Anno a Pajtás gépemmel 12 db. 6x6-os felvételre képes filmmel nem kísérletezhettem volna ennyit egy szál virágra.

iiilona   2015. április 01.

Anna, van sejtelmem.:)) Sajnos:( De azért örvendek, hogy a digitális világban kezdtem érdeklődni a fotózás iránt. A kis Smena 8, majd egy félautomata gép, csak családi fotózáskor került elő. A filmes időszakban, nem keltette fel érdeklődésemet az fotózás. Külföldi kirándulásokra vittem magammal 2-3 tekercs filmet, és kattogtattam. Kb. fele lett használható. De akkor, virágot csak akkor fényképeztem, ha valami egzotikumot láttam.:)

anna schwelung   2015. április 01.

Én későn érő típus vagyok :-(
Ugyanis gyermekeim születésekor naponta fotóztam Őket, majd aztán valamiért évtizedekre abbamaradt és a fiók mélyére került a papírképes gép.
Aztán a 21. század első évében ismét előkerült, majd felváltotta az alkalmanként most is használatos kompakt Kodak, amivel megkedveltem ezt a "hóbortot". Mígnem egy esemény kapcsán terv szerint egyetlen alkalomra regisztráltam, 'oszt valamiért mégis itt ragadtam és megosztom veletek ilyen-olyan pillanatképeimet.

gabor7676   2015. április 01.

Akkor en vissza fele fejlodok?? mert eddig digi gepem volt,most meg csak a polcon porosodik,,,,es csak a filmest nyomom:),,,,,

iiilona   2015. április 17.

Anna, elnézést a kései válaszért. Örvendek, hogy itt maradtál, és az elsők közt voltál, akinek megismertem a fotóit, akitől segítséget kaptam, mikor én jelentkeztem az Indára. Nálam még a kompakt időszak működik, és mintha egyre kevesebb időt tudnék szentelni erre a kedvtelésre...,)sajnos kevés alkalommal figyellek igazán a tudatos kattintásra, ...estébé:))

iiilona   2015. április 17.

Gábor7676, tőled is elnézést kérek, hogy későre reagálok. Pedig tisztelni kellene a h-szólókat, mert mind kevesebb van.:) Mint az életünkben a barátok, mind többen vannak, akikkel telefonon értekezünk és csak valami esemény kapcsán találkozunk személyesen...:(
Azt hiszem, hogy komolyan foglalkozol a fotózással. A filmes masina sokkal több figyelmet és tudást igényel. Viszont ha meg van a felszerelésed a fotók elkészítéséhez, már csak, sok sikeres fotót kívánok!

iiilona   2015. április 17.

Ildikó, nagyon köszönöm az értékelést!

gabor7676   2015. április 17.

Koszonom, Semmi baj,neha en is kihagyok neha visszairni,, rohano vilag....

anna schwelung   2015. április 17.

iiilona: Ne mentegetőzz! Ez egy időrabló szórakozás, melyet a helyén kell kezelnünk. Nem helyezhetjük a család, munka, és egyéb hasznos tevékenység elé...
Örülök, hogy segíthettem jó pár évvel ezelőtt, szívesen tettem!

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban