_
vaníliás - grízes puding áfonya lekvárral
  • 2013. jún. 05.
  • 524
  • 5
  • 4
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
vaníliás grízes puding áfonya lekvárral

hozzávalók:
3 kanál búzadara
0,5l tej
1 csomag vaníliás főzős puding
2 evőkanál cukor
áfonya lekvár

Elkészítés:
a vaníliás pudingot 1 dl tejjel és a 2 kanál cukorral csomómentesre keverem. Közben a 4dl tejet és a búzadarát tejbegríznek megfőzöm. Amikor szépen kezd sűrűsödni beleöntöm a pudingot és megvárom míg szépen bugyog - vagyis a puding is megfőtt benne. Hideg vízzel kiöblített formába öntöm és hűlni hagyom.
Egy tányérra kiborítom a kész grízes pudingot -szépen lehet szeletelni és egy kanál áfonya lekvárral nyakon öntöm.
Jó étvágyat:)
Gyártó: NIKON CORPORATION D3100
Fókusztáv: 32mm
Rekesz: f/4.8
Zársebesség: 1/50
ISO: 800
Készült: 2013. jún. 04. 18:57
Kevesebb
Több

Zsazsa anyo   2013. július 02.

Tényleg nagyon finom! Elkészitettem én is - már kétszer!:)) Köszi!!

hun27   2013. július 02.

Zsazsa anyo örülök, hogy ízlik:) :) nagyon finom és könnyű is - most a lekvár helyett én málnát törtem össze rá szósznak:) azzal is isteni lett!

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban