Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot
A boltban veszel fagyasztott,(ki kell engedni hogy nyújtható legyen) vagy tálcás előhűtött leveles tésztát. Hogy ne ragadjon jól belisztezed a nyújtó deszkád. Vékonyra kinyújtod, nem hajszálvékonyra, csak úgy fél cm-re. Ha van otthon pizzakrémed tubusos jó, én egy üveg paradicsomsűrítményt vettem elő, és abból vettem ki egy kisebb adagot, egy kicsi edénybe kevés olaj 1 evőkanálnyi, oregano kakukkfű, vagy pizza fűszerkeverék, és fokhagyma granulátum, vagy lereszelt f.hagymagerezd, pici só, és cukor (ízlés szerint.. én picit édesebben szeretem) segítségével beízesítem a paradicsomszószt. Egyet rottyan, és kenhető a kinyújtott leveles tésztára. Szétkenni kanál, vagy kenőtoll segítségével egyenletesen, és egy jó adag reszelt sajt mehet rá.
Ezután fel kell tekerni, mint a bejglit szokták, és egy éles késsel felszeled ujjnyi vastag szeletkékre. Picit kör alakúra formázom még, a tepsibe ahogy látod a fotón, lekenem tojássárgájával, és megszórom még reszelt sajttal.. Sütőpapírt szoktam használni, ezek alá.. hamarabb ki tudom szedni nem ragadnak oda a tepsihez.
Be az előmelegített sütőbe, és kb. 150C° -on megsütöm.. akkor jó ha a sajt már pici színt kap a tetején..
Nagyon egyszerű, mert csak a tésztát kell nyújtani.. előre lehet a boltokban kapni.. ezek olyan 5 cm-es kis falatkák.. gusztusosak, és hamar készen vannak
neeeeem.. ezt és a pizzát a múlt héten hétvégén készítettem.. holnap megyünk a Mátrába kirándulni, és délelőtt már nem lesz időm főzni sütni.. előre bekészültem..
a bukta a mai süti.. még meleg.. holnap az útra való.. a tarisznyába :))
Egyre jobban belejövök a sütésbe.. élvezem ahogy dagasztok... és az eredmény.. pocakért beszél :))
A boltban veszel fagyasztott,(ki kell engedni hogy nyújtható legyen) vagy tálcás előhűtött leveles tésztát. Hogy ne ragadjon jól belisztezed a nyújtó deszkád. Vékonyra kinyújtod, nem hajszálvékonyra, csak úgy fél cm-re. Ha van otthon pizzakrémed tubusos jó, én egy üveg paradicsomsűrítményt vettem elő, és abból vettem ki egy kisebb adagot, egy kicsi edénybe kevés olaj 1 evőkanálnyi, oregano kakukkfű, vagy pizza fűszerkeverék, és fokhagyma granulátum, vagy lereszelt f.hagymagerezd, pici só, és cukor (ízlés szerint.. én picit édesebben szeretem) segítségével beízesítem a paradicsomszószt. Egyet rottyan, és kenhető a kinyújtott leveles tésztára. Szétkenni kanál, vagy kenőtoll segítségével egyenletesen, és egy jó adag reszelt sajt mehet rá.
Ezután fel kell tekerni, mint a bejglit szokták, és egy éles késsel felszeled ujjnyi vastag szeletkékre. Picit kör alakúra formázom még, a tepsibe ahogy látod a fotón, lekenem tojássárgájával, és megszórom még reszelt sajttal.. Sütőpapírt szoktam használni, ezek alá.. hamarabb ki tudom szedni nem ragadnak oda a tepsihez.
Be az előmelegített sütőbe, és kb. 150C° -on megsütöm.. akkor jó ha a sajt már pici színt kap a tetején..
Nagyon egyszerű, mert csak a tésztát kell nyújtani.. előre lehet a boltokban kapni.. ezek olyan 5 cm-es kis falatkák.. gusztusosak, és hamar készen vannak.
Jó sütkérezést Zsuzsenka.. remélem kedvet csináltam neked hozzá..
Nagyon szépen köszönöm a receptet. Tényleg nem ördöngősség, mert nem kell gyúrni a tésztát. Az enyém tuti, hogy más ízű lesz, mert sajnos ki nem állhatom a fokhagymát.Mikor régen még használni próbáltam, észrevettem, hogy fulladozni kezdtem. De akkor terhes voltam a fiammal, lehet, hogy csak az miatt.Érdekes, hogy a fiam meg nagyon szereti.Szerencsére sokféleképpen lehet ízesíteni. Köszi még egyszer ! Üdv.
Nézz szét ebben az albumba.. általában szeretem az egyszerűen elkészíthető ételeket, sütiket. Dolgozom, és utána háztartást vezetek, igyekszem praktikusan kihasználni az időt, de a fiúknak (Fiam, Párom) imádok jókat főzni..
A képek alatt linket, vagy magát a receptet kiírom.. :)
boszildi
boszildi 2012. szeptember 21.
Szülinap van, hogy ennyi finomságot csinálsz? :)
Gyöngylány
Gyöngylány 2012. szeptember 21.
neeeeem.. ezt és a pizzát a múlt héten hétvégén készítettem.. holnap megyünk a Mátrába kirándulni, és délelőtt már nem lesz időm főzni sütni.. előre bekészültem..
a bukta a mai süti.. még meleg.. holnap az útra való.. a tarisznyába :))
Egyre jobban belejövök a sütésbe.. élvezem ahogy dagasztok... és az eredmény.. pocakért beszél :))
boszildi
boszildi 2012. szeptember 21.
Nagyon ügyes vagy, gratulálok. Kellemes napot holnapra, szép élményeket és fotókat... :))
Gyöngylány
Gyöngylány 2012. szeptember 21.
Megosztom.. tudod.. már alig várom!! :)) Jó éjt..
boszildi
boszildi 2012. szeptember 21.
Neked is Szilvikém..... :))
Gyöngylány
Gyöngylány 2012. szeptember 22.
:))
zsuzsenka
zsuzsenka 2012. szeptember 23.
Nekem ez nagyon tetszik ! Ha én ilyet tudnék sütni....... !!!!
De jó is lenne !
Gyöngylány
Gyöngylány 2012. szeptember 23.
nagyon egyszerű Zsuzsenka..
A boltban veszel fagyasztott,(ki kell engedni hogy nyújtható legyen) vagy tálcás előhűtött leveles tésztát. Hogy ne ragadjon jól belisztezed a nyújtó deszkád. Vékonyra kinyújtod, nem hajszálvékonyra, csak úgy fél cm-re. Ha van otthon pizzakrémed tubusos jó, én egy üveg paradicsomsűrítményt vettem elő, és abból vettem ki egy kisebb adagot, egy kicsi edénybe kevés olaj 1 evőkanálnyi, oregano kakukkfű, vagy pizza fűszerkeverék, és fokhagyma granulátum, vagy lereszelt f.hagymagerezd, pici só, és cukor (ízlés szerint.. én picit édesebben szeretem) segítségével beízesítem a paradicsomszószt. Egyet rottyan, és kenhető a kinyújtott leveles tésztára. Szétkenni kanál, vagy kenőtoll segítségével egyenletesen, és egy jó adag reszelt sajt mehet rá.
Ezután fel kell tekerni, mint a bejglit szokták, és egy éles késsel felszeled ujjnyi vastag szeletkékre. Picit kör alakúra formázom még, a tepsibe ahogy látod a fotón, lekenem tojássárgájával, és megszórom még reszelt sajttal.. Sütőpapírt szoktam használni, ezek alá.. hamarabb ki tudom szedni nem ragadnak oda a tepsihez.
Be az előmelegített sütőbe, és kb. 150C° -on megsütöm.. akkor jó ha a sajt már pici színt kap a tetején..
Nagyon egyszerű, mert csak a tésztát kell nyújtani.. előre lehet a boltokban kapni.. ezek olyan 5 cm-es kis falatkák.. gusztusosak, és hamar készen vannak.
Jó sütkérezést Zsuzsenka.. remélem kedvet csináltam neked hozzá..
zsuzsenka
zsuzsenka 2012. szeptember 23.
Nagyon szépen köszönöm a receptet. Tényleg nem ördöngősség, mert nem kell gyúrni a tésztát. Az enyém tuti, hogy más ízű lesz, mert sajnos ki nem állhatom a fokhagymát.Mikor régen még használni próbáltam, észrevettem, hogy fulladozni kezdtem. De akkor terhes voltam a fiammal, lehet, hogy csak az miatt.Érdekes, hogy a fiam meg nagyon szereti.Szerencsére sokféleképpen lehet ízesíteni. Köszi még egyszer ! Üdv.
Gyöngylány
Gyöngylány 2012. szeptember 24.
Jó sütést :)) és jó étvágyat hozzá..
Nézz szét ebben az albumba.. általában szeretem az egyszerűen elkészíthető ételeket, sütiket. Dolgozom, és utána háztartást vezetek, igyekszem praktikusan kihasználni az időt, de a fiúknak (Fiam, Párom) imádok jókat főzni..
A képek alatt linket, vagy magát a receptet kiírom.. :)
Üdv :))
DittusPhoto
DittusPhoto 2012. szeptember 25.
Nagyon ügyes vagy!!!!!!
Gyöngylány
Gyöngylány 2012. szeptember 25.
nagyon egyszerű.. és hamar kész.. próbáld ki :)
DittusPhoto
DittusPhoto 2012. szeptember 25.
Ki fogom próbálni :))
Gyöngylány
Gyöngylány 2012. szeptember 25.
:))