Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot
Elkészítése:
Előfőzzük a zöldbabot, majd lecsepegtetjük. Megtisztítjuk a hagymát,majd apróra szeleteljük, a fokhagymát pedig áttörjük. Üvegesre pároljuk a hagymákat, ráhalmozzuk a befűszerezett darált húst és hozzáadjuk a zöldbabot is. Addig főzzük,míg meg nem puhul a hús. Kinyújtjuk a tésztát,eloszlatjuk rajtra a masszát és feltekerjük. A tetejét megkenjük felvert tojással és sütjük. 200 fokos sütőben kb 15-20 perc alatt elkészül.
bokamari
bokamari 2012. április 14.
Köszönöm!!
Ámulva olvastam a receptet!!
Nem is gondoltam volna!!
A sósak közül leragadtam a káposztásnál!:)
Gyöngylány
Gyöngylány 2012. április 15.
Én is.. sőt.. de ez ... nem akarom dícsérni de kiadós, és laktatós..
ladophoto
ladophoto 2012. április 15.
Az biztos!!!!:)
boszildi
boszildi 2012. április 15.
Hogy mik vannak? !! .D
iiilona
iiilona 2012. április 15.
Kívánatossá teszi a látványa is!