_
nyárbúcsúztató
  • 2011. okt. 22.
  • 716
  • 18
  • 6
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem

susan38a   2011. október 23.

Nagyon szép részletet komponáltál az előző kép asztaláról.Igazi őszi hangulatot árasztanak a színes levelek ,és a halvány fény is nyár elmúlását tükrözi.

dino   2011. október 23.

susan elméláztam a hozzászólásodon...,

hiszen eszembe jutott a téli álomba szunnyadt átlagfotós tavaszváró, tónusokra kiéhezett tompa tekintete..., a színétvágytól nagyot nyelő objektívek mélyen korgó zoomzöreje...
... és igen, most a fordítottját érzem... elég a telítettségekből, elég a harsány színorgiákból, jó érzés visszavenni a gázpedálról..., kell az új impresszió, mert nagyszerű újra felfedezni azt, amit akkor, oly szívesen elhagytunk..., hát tekerjük le a potmétereket, és csökkentsük a színizmokat... vagyis alkalmazkodjunk a körforgáshoz, amit a mi fotóistenünk szépen elrendelt nekünk... :)

susan38a   2011. október 24.

Ennél szebben ,líraibban,mondataid csodálatos jelzőivel,nem is lehetne leírni az érző-látó fotós gondolatait.

Evaneni38   2011. október 26.

Dino: pont ez a szep az eletben, ez a valtozatossag, korforgas, varakozas...nem?

dino   2011. október 26.

igen Evaneni... :)
amennyiben a megannyi (irodai-, munkahelyi-, ügyintézésbeli-) hétköznapi-, és a különféle serkentőkkel szponzorált parti-körforgásoktól telített pörgéseken kívül...,
a mi valós életünkben, a saját környezetünkben is meg tudjuk teremteni - akár egy ilyen négy évszakonként ismétlődő - természet diktálta privát, kerti, hangulat asztallal... IGEN és IGEN... !

Evaneni38   2011. november 03.

a mutlkor annyira eltatottam a szam, hogy elfelejtettem kedvncelni:)

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban