_
Maserati Quattroporte
  • 2009. okt. 08.
  • 488
  • 2
  • 4
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Öcsémet vittem haza oviból, és mondta h menjünk hosszabb úton, hátha látunk valami jó autót... Mondtam neki, hogy nem hinném, hogy találunk valamit, de menjünk. Egyik kertbe benéztem és kicsit megdöbbentem amikor ezt láttam ott. Öcsém közölte, hogy jó, akkor most hazamegyünk a fényképezőért és visszajövünk lefotózni :D
Gyártó: Canon EOS 450D
Fókusztáv: 23mm
Rekesz: f/3.5
Zársebesség: 1/40
ISO: 200
Készült: 2009. okt. 07. 16:39
Kevesebb
Több

Zo HUN   2009. október 08.

Egyszer még nagy autófotós lehet belőle! :-D Jófej lehet az öcséd!: P :D Képről megjegyzés: tetszik, csak szerintem nagyon kicentizted az autó lökhárítóját a kép széléhez képest. Ha kicsit messzebbről fotóztad volna, akkor szerintem jobb lenne a kép, de így is klassz. :) Autóról megjegyzés: Nem rossz, nem rossz, de nekem annyira nem is tetszik. Érdekes, meg minden..., meg esetleg lefotózom (de nem biztos), mert Maserati, de nekem egy Zsiguli jobban tetszik. Vagy ha nem is jobban, legalább ennyire. Persze lehet elfogult vagyok, mert nagyon szeretem a Ladákat :-D. Persze a kettő közül ez az autó kéne jobban, de nem a kinézete miatt.

bubi   2009. október 08.

Öcsém télleg jófej :D Nekem sem tetszik annyira az autó, de ha már látok ilyet itt kint a francban akkor muszáj lekapni :P Nem nagyon lehetett kevésbé kicentizni, mivel kertben állt, így is a kerítésen kellett átnyúlkálnom meg ilyenek (megkérdeztem a tulajt, h lehet-e fotózni... :D)

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban