_
Ford F250
  • 2009. jún. 25.
  • 18606
  • 5
  • 31
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Rendszámra már nem futja... (Aki nem ismerné fel, a Móricz Zsigmond körtéren a 61-es végállomásánál készült a kép... Természetesen egy járdaszigeten.)
Gyártó: Canon EOS 450D
Fókusztáv: 27mm
Rekesz: f/7.1
Zársebesség: 1/80
ISO: 200
Készült: 2009. febr. 05. 15:21
Kevesebb
Több

darthwalk   2009. június 26.

ez zseniális kép, a brutális pickup megeszi a helyet az öreg nénike elől - nagyon tetszik!

(már nem a helyzet, nyilván, hanem a kép:)

bubi   2009. június 26.

Köszönöm szépen :) A néni nagyon jókor jött :P

Hátul már nem emlékszem volt-e, és a hátáról készült kép nem tetszett annyira, úgyhogy letöröltem :(

armageddon dildo   2009. július 04.

az ilyet tényleg meg kell karcolni, hadd szívjon a büdös tirpák tahó. Legközelebb biztos meggondolja, hogy paréj lesz-e.

f250   2009. július 04.

Abban biztos lehetsz kis buzerans vibrator, ha meglatlak az utcan, minket kezed eltorom. Kis fiat puntos fasszopo kocsog.

F650   2009. július 08.

Hé f250!
Vagy mondhatnám: Kicsirigó!
Kemény szavak ezek egy ilyen pitiáner kis csírától mint amilyen te vagy!
Állj be a parkolóba, és kussolj! Vagy betöröm az arcodat!
A törvény mindenkire vonatkozik! Ha nem találsz parkolóhelyet, vegyél Fiat Cinquecento-t!

Jagman   2009. július 09.

Nemvágom mire a nagy feszkó... A néni még simán elfér - ugy tudom a járdán parkolás szabálya is ez - egy gyalogos akadálytalanul elhaladhasson melette... Ekkora döggel meg próbáljon meg valaki parkolni ugy hogy az átlag magyar parkolóhely még egy e-classnak is szorit... Persze mindezt ugy hogy még egy Cinquecento-ra is rábasszák a kocsiajtót bármelyik parkolóban... Mertugye mindeki leszarja a másét...

Nem lehet hogy egy két embert itt inkább az autó nem éppen átlagos megjelenése zavar?!?

kovacspistike   2009. július 09.

"gy tudom a járdán parkolás szabálya is ez - egy gyalogos akadálytalanul elhaladhasson melette..."

remélem nincs jogsid! Járdán parkolás fő szabálya
tábla engedi és 1,5 m marad és teherautóval tilos!

És ez amúgy sem járda, hanem a villamosmegálló része.

midtownhm   2009. július 13.

nem kell megkarcolni, de tenyleg eleg "jo" helyen allt meg.
Minek kell ekkora "auto" Budapesten, vagy azert nincs rajta rendszam mert diplomata kulfoldi stb...

mufracsek   2009. július 13.

Aki a másik autóját karcolgatja, annak kéztörés jár. Nekem is van kocsim (nem ekkora) és nem is szoktam szabálytalanul állni. Múltkor valami "jófej" ember végighúzta a kocsim bal ajtait, mikozben a házam előtt szabályosan álltam. Első-hátsó ajtót is. A fényezés 90k volt. Kurvára nem jó szórakozás. Én a kocsimért megdolgoztam, és anyagi kárt senkinek nincs joga tenni az én tulajdonomban (vagy bárki máséban)
Ennek a tulaja is megdolgozott a kocsiért, és hogy szabálytalanul parkol, az senkit nem jogosít fel a rongálásra. Mielőtt a más kocsijár akarnátok megkarcolni, próbáljátok ki a sajátotokon. Ha jó érzés, és a fényezést is jókedvvel fizettétek ki, akkor visszatérhetünk a témára.

Jagman   2009. július 14.

kovacspistike

- igen, erre a szabályra gondoltam, a villamosmegálló meg nem jutott el a tudatomig...

Többiek:

A karcolgatás tényleg a legszemetebb dolog... Buta és gyerekes mentalitásnak tartom. Egyetértek mufracsek-el... eltörni az ilyennek mindkét karját és még az orrát is bonuszként - függetlenül hogy okkal vagy ok nélkül karcolgat e...
Haragudni meg anyázni lehet, de azt is hülyeségnek tartom. Ahelyett hogy ilyenkor szerencsétlen autóst cseszegeti mindenki, inkább két dolgon kellene gondolkodni:

- mi vitte rá a bp.-i közlekedéskultúrát errre --> az hogy nincs normális parkolóhely

- Miért is tehetik ezt meg az emberek(ha már egyszer ilyen a "kulturánk") --> valamelyik hatóság nem végzi a munkáját... Próbálj meg igy parkolni Bécsben!?!?

Egyébként ez az egész "parkolási szégyenfal" ezért számomra csak egy jó társadalmi önirónia magyarországról - inkább folyton a "potyautasokra" mutogatunk irigykedve vagy elitélően, ahelyett hogy megkérdezné valaki hogy hol a kalauz....

Aves   2009. augusztus 03.

Az autó tudomásom szerint Floridai rendszámmal közlekedik (mint sok egyéb másik is, nyilvánvaló adókedvezmények és alacsonyabb ár miatt miatt). A floridai törvények szerint pedig a rendszámtáblát egyedül az autó hátulján kell jól láthatóan feltüntetni.
A parkolása nyilvánvalóan nem szép, de ezer másik csinálja ugyanezt - és köztük rengeteg 'kisautó' - nap mint nap. Amiatt, mert valami nagy vagy kitűnik, nem kell lehúzni (irigykedni?). Nekem ekkora autóm, mégsem érzek ellenszenvet csak a méret miatt.

Aves   2009. augusztus 03.

edit: nekem sincs ekkora autóm

bubi   2009. augusztus 03.

Én sem irigykedem, vagy a méret miatt ellenszenvet érzek... Egész egyszerűen, szerintem ekkora autókkal lehetne a legjobban példát mutatni, mert ha ekkorával valaki tud helyesen parkolni, akkor a kis Smartos (aki szinte bárhol meg tud állni) vagy bárki igenis parkoljon rendesen, ha valaki a nagy autóval is vette a fáradságot, hogy helyesen parkoljon... Kicsit zavarosan írtam, de szerintem kivehető a lényeg ;)

Aves   2009. augusztus 03.

Jo gondolat, en is igy hiszem. Nem is gondolom, hogy a kep az auto merete miatt kerult volna fel. Amiatt max erdekesebb. Helyes parkolas mindig, mindennel.
A legrosszabb az, hogy nap mint nap haladok el hasonlo parkolasok mellett, s mikozben meg se fordulna a fejemben, hogy en is igy tegyek, gyakorlatilag megszoktam, hogy ez már mindennapos. Csak remélni tudom, hogy nem azért lehetséges ez, mert az illetékesek - akiknen tenniuk kell ellene - is megszokták..

nitrobi   2009. augusztus 05.

Nem kell karcolgatni, jól meg kell büntetni ezeket, vagy elvontatni mint ahogy az amcsiknál van, a jól bevált Magyar bürökráciával és bonyolult ügyintézés után lehetne kiváltani jópénzért. Mindjárt kevesebb fotó kerülne ide. Egyesek azt hiszik övék az utca, mi lenne ha mindenki így gondolkozna, hogy megálok ott ahol kedvem tartja?

T4st3   2009. augusztus 11.

örülök hogy vannak ilyen képek itt fent, kvára idegesítő az ilyan autósok mentalitása az utakon a városban..

kérdés (remélem) ér is ez vmit, sztem rjátok a rendszámot ki a szövegbe hogy kereshető legyen + nehogy kitakarjátok (nem arc, nem személyes adat) és reméljük vki meg felfigyel ezekre mert ez elég bizonyíték időbélyegzővel vagy anélkül is a fotón hogy feljetlentsék / eljárás induljon.. remélem..

@nitrobi: márpedig rengeteg paraszt főleg dzsippes így gondolkozik. (me ugye alapból mi a faxnak dzsipp/versenyautó a városba, sokat elmond vkiről ha azt vezet) szóval sokan úgy gondolkoznak ha már 15-20 milliós az autóm akkor nem vonatkozik rám a kresz, járdászom, leszorítok, index mi a fenének, megyek ahova akarok akár szembesáv, buszsáv, és ott állok meg ahova megyek, effektive a bolt / pláza előtt. keresztbe, mindegy, ahogy jön... szar a rendszer, kicsik a büntetések, és be se tartatják..

brr   2009. augusztus 13.

Én is autóval járok, és az esetek 99%-ban szabályosan parkolok.
De ha meglátnék valakit aki autót karcol végig, levágnám a kezét, és az anyja seggébe dugnám...
Milyen pitiáner, gyerekes, primitív dolog más tulajdonában kárt tenni...

kicsirigo84   2009. augusztus 17.

Csak hogy hergeljelek titeket, nem egyszer karcoltam meg olyan autót ami felállt az útra és nem fértem el mellette, persze merő véletlenül épp kezemben volt a kulcsom és miközben oldalra fordulva elslisszoltam közte és a fal között (kb 30-40cm táv) egy szép csík került arra a felére, ami a fal mellett állt, hansúlyozom véletlenül, nem tehetek róla hogy nem fértem el és valami ami kiált megkarcolta a kocsiját :P

NEM ÉRDEKEL hogy nem fér el és azért hagy 20cm-t a gyalogosnak, vegyen kisebbet vagy ne ott álljon meg, ahol a szószerint rá kell tapadni a falra.

Fenti esetben kulcs zsebben maradt volna, mert az ember elfér mellette, az más kérdés hogy kurvaköcsög helyen állt.

Jöhettek kezet törni (talán fordítva lesz... :P ), de illető tuti megtanulta, gyalogosnak illik helyet hagyni és had ne keljen lemennem a kocsik közé hogy elmenjek mellette.

Lehet anyázni, részemről befejezve.

sq    2009. szeptember 02.

most lenne szivetek meghúzni a néni pickupját amire éveken át kuporgatta a nyugdíját?

Murdock   2009. szeptember 06.

ezen a szaron is jól mutatna a kromofág!

adamosz   2009. szeptember 23.

nekem pedig nagyon úgy fest a nénike épp beszállni készül a kis csillagrombolóba...ha odabillensz kromofággal agyonver a botjával :D

antibringa   2009. október 23.

Kedves Kicsirigo84,

egy utolsó pitiáner, csóró, irígy, kispolgár szar senki vagy.
Remélem hamar megdöglesz és nem örökíted tovább a gerinctelen felfogásodat (ld. Ford 250 topic hozzászólásod)

Elküldtem privátban is hogy biztos megkapd

armando629   2009. november 25.

Az ilyen autó annak való, akinek vagy kicsi a pénisze vagy kisebbségi komplexusa van. És ha már megvette ezt a teljesen felesleges (sőt, egyenesen kártékony) gépjárművet, rögtön privilégiumot is szerzett az ilyen parkolásra, illetve a közlejedési szabályok teljes mértékű figyelmen kívül hagyására. Innen már csak egy lépés az általános életvitelbeli felfogásra való következtetés, miszerint vállalkozásaiban, munkáiban (már ha van neki ilyen) is a fő hangsúly az ügyeskedésen és kiskapuzáson van. Érdemes is sumákolni és harácsolni, ha az életcélja valakinek az, hogy baszadalom nagy, 5 literes autóval járhasson a városban, legyen a 350 m2-es házában jacuzzi és 200 cm-es plazma tv. Gratulálok eme lelki sivársághoz, amúgy nyugodtan be lehet törni a pofámat, véleményem ettől nem fog megváltozni az ilyen agyi nyomorékokról.
Viszont a karcolósdit nem támogatnám. Én egy matricát ragasztanék csak a szélvédőre, ami nem károsítja ezt a csillivilli benzintemető fostaligát.
és a bunkó parkolást nem csak ezek az óriás és luxusgépek művelik, szó mi szó, de igen nagy része ezeknek a növeltarcú főtaplőknak köszönhető.

gazdagodjmegköltekezéseidből   2009. december 05.

szóval, mindenkinek... ne legyetek kishitűek, az a probléma, hogy ezen a Budapesten, és egyáltalán M.o.-n mindenki a másikkal foglalkozik, pedig, ha csak mindenki a saját dolgait csinálná normálisan ( a társadalmi szabályoknak megfelelően) nem lennének ilyenek sem. Egyébként a Bpesti parkolási lehetőségek olyan katasztrofálisak, hogy ezt eredményezik, és ezt tolerálnia kellene a társadalom nem autózó rétegének is, mert ugye fordított helyzetben pont igy tennének ők is.

armando629   2009. december 09.

azt eredményezik, hogy teherautóval kell menni bevásárolni is? azt eredményezi, hogy ilyen autót megvesz valaki? majd vele úgy parkol, hogy teljes mértékben beleszarik mindenkinek a világába? én autózom, mindig megpróbálok a furgonommal körültekintően parkolni, bár lehet, csak a saját dolgaimmal kellene foglalkoznom...én b.szom el...

kutyagumi   2010. január 17.

Nekem egyszerűen annyi a a véleményem, hogy nagy motor, nagy fogyasztás, nagy károsanyag-kibocsátás. Aki ilyennel közlekedik, nagyban hozzájárul a város légszennyezéséhez, azonban - mivel pénze van, vagy legalábbis hitele van - mindez egyáltalán nem izgatja. Az a hozzászólás, hogy "kis fiatpuntos köcsög"... véleményem szerint mindent elárul az autó tulajdonosáról. (saját véleményem) Aki BKV-zik, kis autója van stb. az lúzer, én meg vagyok a nagykirály, és oda parkolok, ami a legközelebb van a célomhoz.
Az sem elképzelhetetlen, hogy a következő utcában öt üres hely volt, de annyira nem vette a fáradtságot, hogy elautókázzon odáig. Nagy autó, nagy kopasz fej, nagy odafigyelés.

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban