_
Frank Sándor és az Ő kondérja.
  • 2014. febr. 17.
  • 237
  • 3
  • 7
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Gyártó: Sony DSC-HX5V
Fókusztáv: 4.2mm
Rekesz: f/8.0
Zársebesség: 1/100
ISO: 125
Készült: 2014. febr. 14. 11:17
Kevesebb
Több

Sándorház   2014. szeptember 16.

...pedig a csípős zöldpaprikával felturbózott forró halászlé, nagy karéj puha bélű kenyérrel, az az igazi! :-)))

Bányászlány   2014. szeptember 16.

Még hallgatni is élvezet SzeSa, ahogy Te képes vagy egy ételről beszélni/írni, legyen az Szeged legfinomabb lángosa, egy szelet torta, vagy csupán a roston sült gulicséd látványa, hogy már a fagyi tortádról és az isteni káposztádról említést se tegyek. Elég csak rávetni egy kósza pillantást a fenti sorodra, már vissza is ugrott a keservesen leadott pár dekám! :-)

mammaróza   2014. szeptember 16.

... Sándorház, én is szívesen elfogadnék akár éjjel kettőkor egy kis tálkával!:):) Merthogy, nekem a jószívűségem, a nagylelkűségem és az étvágyam határtalan!:):):):)

Kedvencnek jelölték
Albumokban