_
Póz
  • 2013. szept. 15.
  • 636
  • 21
  • 14
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Gyártó: Sony DSC-HX5V
Fókusztáv: 7.9mm
Rekesz: f/4.5
Zársebesség: 1/50
ISO: 125
Készült: 2013. szept. 14. 18:17
Kevesebb
Több

nevetnijo   2013. szeptember 17.

Nagyon jó pillanatot örökítettél meg, tetszik :)))) és nem semmi masinák vannak a kézben :)))

nevetnijo   2013. szeptember 18.

tényleg csak egy ici-picit :( annyira jó hangulata van ennek a képnek, nem tudom milyen lehet színesben, de így ff-ben talán jobb is :))) olyan igazi csajos, bulizós, most nyaralunk, lazítunk egy jót, ez jön át a fotón :) eszembe jut, amikor a barátnőmmel NDK-ba utaztunk ketten, nagyszerű élmény volt :)))

Bányászlány   2013. szeptember 18.

...édes Istenem NDK, még a jellegzetes illatait is itt érzem az orromban, számban a generálszósz és a buckwurst íze, a tányéromba ebéd alatt Valter Ulbicht nézett le a falról merengve, egyszerűen felejthetetlen..elég sokat jártunk ki a boldog békeidőkben, leginkább Szász-Svájcban, azon belül is Walterdorfer Mühlében (Istenem pont a mi kis üdülőnkről találtam most egy szép fotót a netten) http://www.panoramio.com/photo/57459242
A másik imádott hely meg Rostock volt, egy kedves ódon város a Balti tenger partján, ez a kép is azokban az években készült , még fiatalasszony koromban (a képen egy baráti házaspárral vagyok) a közeli Warnemündében.
http://indafoto.hu/banyaszlany/image/14555119-b7d73106...
Azóta sok év telt el, de az emlékek vissz-visszatérnek...

Bányászlány   2013. szeptember 18.

...természetesen Walter Ulbricht...bocs, de annyira elkapott most az emlékek árja! :-))

nevetnijo   2013. szeptember 18.

Ugye, egy fotó miket tud a felszínre hozni :))) Gyönyörű helyeken jártatok. Mi inkább Berlin, Drezda, Weimar, ezekben a városokban jártunk :)

Bányászlány   2013. szeptember 18.

....Berlinben dekkoltunk egy fél napot a csatlakozás miatt, túl sokat nem láttunk sajnos, viszont Drezda az nagyon közel volt a Walterdorfer Mühle-i üdülőhöz (persze relatíve), ez a gyönyörű kis épület a hegyek között egy völgyben állt, amerre csak néztél hegycsúcsok és fákkal teli erdei ösvények húzódtak, hatalmasat túráztunk minden nap a sok halihó -tól visszhangzott a környék. Ratenba és Pirnába természetesen gyalog mentünk úttalan, utakon. Ezek mind kicsi, tündéri városkák voltak nagyrészt az Elba partján, valahogy így...https://www.google.hu/search?q=raten&rlz=1G1LENNCHUHU4...
...lehet ezt elfelejteni?!

nevetnijo   2013. szeptember 18.

Mi sajnos nem voltunk ezeken a csodálatos helyeken. Felírtam a listámhoz, ide is el kell mennem :)))

Bányászlány   2013. szeptember 19.

Annyira vágyom rá, hogy a páromnak is megmutathassam még egyszer az életben azokat a helyeket, ahol már volt szerencsém járni....az esély rá: ?

nevetnijo   2013. szeptember 19.

Bányászlány, sajnos most pesszimista vagyok :((( De az emlékek, fotók Neked megmaradnak örökre és az élményt át tudod adni a párodnak, és a fotókat is tudjátok közösen nézegetni :)))

Bányászlány   2013. szeptember 20.

....persze meg is teszem, de csak finoman és kűröltekintően, mivel némi bibi van a dologban, ugyanis, az említett két csodálatos helyen az előző két férjemmel voltam, az elsőn a gyermekkorom szerelmével, aki a világ legtermészetesebb módján végül is az első férjem lett, s a másikon azzal az emberrel akit nagy bánatomban választottam férjemül, miután az első csalárd módon ifjúságom gyönyörű hajnalán,váratlan, hűtlenül elhagyott....nem oly egyszerűek az élet dolgai...

nevetnijo   2013. szeptember 20.

Hűha, tényleg bonyolultabb a dolog, mint hittem! Akkor viszont legyünk optimisták, egyszer, majd a távoli jövőben közösen bebarangoljátok ezeket a csodás helyeket :)))) Másik javaslatom, fogjátok meg egymás kezét, üljetek le a számítógép elé, és virtuálisan járjátok be az áhított tájak hegyeit, dombjait, erdőit, ódon városait... :)))

Bányászlány   2013. szeptember 21.

..távoli jövő? Hol leszünk mi már akkor?... pillanatnyilag az utazásnak csupán egy gátja lehet a a pénzhiány. :-(

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban