_
Felírat...
  • 2013. szept. 10.
  • 203
  • 2
  • 8
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Gyártó: Sony DSC-HX5V
Fókusztáv: 4.2mm
Rekesz: f/3.5
Zársebesség: 1/200
ISO: 125
Készült: 2013. szept. 07. 12:07
Kevesebb
Több

Funyi1   2013. szeptember 10.

..., ejnye mán no! ... ezzel nem lehet ám Órbántosat Buktatni!! ..- de ez nem fotókérdés ....
:))))))))

Bányászlány   2013. szeptember 10.

...mire gondolsz Funyí, nem hallottál még a kenderkócról, kenderkötélről, a szépséges kenderpakócáról, a jó erős szívós kendervászonról, vagy pl. a kenderolajról?! Na, azért! :-)))

Funyi1   2013. szeptember 10.

.., NEM voltam Katona, - csak hallomásból:
- hogy a puska-ágyú csövét "A KÓChenger"rel, - ami hasonlatos egy üvegmosó keféhez - tisztítják, s közben az Őrmester az kiabázza, hogy az a jóisten retkes (kender)KÓCHENGERES "szerszámja szekszelje meg azt a kopasz úriszenit a fajtájának" ....
FEL SEM akartam tételezni, FŰ-nek nevezett Kannabiszról van nagybaszó!
:))
..., voltam ÉN is fiatal, - de szerencsére idáig nem értem el, ...
Szokom mondani, amikor a Tesekóban megkérdezi kaszás lány( elkaszálja a lóvémat ), hogy valami KÁRTYÁM van-ée?!, - hogy CSAK ISZOM és NŐzöm, - de kártyára már nem fustja a RokyNyugi-ból!

Bányászlány   2013. szeptember 10.

Szép kerek történet egy sosem volt katonától, aki viszont üti-vágja a katonatörténeteket. Nagy valószínűséggel a "könyvtárban" ragadhatott Rád ez a sok tudás Funyíka. :-)))

Funyi1   2013. szeptember 10.

Bizony-bizony! ..., két ANtolÓgia között!
:))
az a Jókaji nevű faszi sem sokat bőtörélt a világban, s mégis megírta az Aranyembert, s egyébb 150 hasonló mJűvet, pedig csak a komáromi kaszinóban szittyózott, és közben hallgatta a Vigécek dumáját, később meg az Asszony bezárva tartotta, - de Akkor IS ... - mert addigra teljesen "kiolvasta az összes könyvet a könyvtárban" ....
:)))

Bányászlány   2013. szeptember 11.

...látom neves, nemes példaképekkel tudsz szolgálni, bár úgy hiszem, igen csak el kéne neked is a háznál egy kardos asszonyság olykor, nem gondolod Funyí?! :-))

Funyi1   2013. szeptember 11.

Ne is mond!
..., a múltkorában(5-6éve) azt mondja a szomszéd Matyika, - aki akkor lehetett vagy 5 éves - csípőre tett kézzel, hogy: Tudod-e mi kellene neked?!
- nem én, mondom a gyereknek ....
KÉNE neked egy JÓ FELESÉG!
..., némi levegőkapkodás után megnyugtattam a gyereket, hogy keresem, s határozottan keresek egyet, és megtalálom, akkor Ő lesz az első, akinek ELÁRULOM, hogy megtaláltam!!
:)))
Te leszel a MÁSODIK! ....
:))))

Bányászlány   2013. szeptember 12.

Köszönöm szépen Funyi, igazán nagy megtiszteltetés és amellett öröm is, mivel úgy érzem van még remény, nem halt ki belőled a fészekrakás ősi ösztöne. :-))

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban