_
Konténer város
  • 2013. aug. 25.
  • 281
  • 2
  • 10
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Gyártó: Sony DSC-HX5V
Fókusztáv: 4.2mm
Rekesz: f/8.0
Zársebesség: 1/320
ISO: 125
Készült: 2013. aug. 25. 13:01
Kevesebb
Több

anna schwelung   2013. augusztus 26.

Mindig is az volt! A hetvenes években itt a IV-es kapunál tárolták az import áruval megrakott konténereket, melyeket munkatársaim fuvaroztak az azóta jobb létre szenderült cégek részére. (Keravill, Azúr, Vasedény, Csepel Vas-és Fémművek, stb)

anna schwelung   2013. augusztus 27.

Ennek a vasút melletti szennynek dózerolás lesz a vége hamarosan. .....Bár amint hetente látom a buszról, óriási a kereslet az ocó cuccokra, még ha gagyi is. Az Alle üzletei nem véletlenül üresek, hiszen a bérleti díjat kell sokszorosan megfizetnie a vevőnek...

Bányászlány   2013. augusztus 27.

Nem tudom milyen is lehetett fénykorában ez a piac, mivel most jártam erre először, de a jelenlegi állapota borzalmasan lepusztult képet mutat. Ha lett volna csak egy fikarcnyi kis bátorságom is, akkor a világ legjobb képeit készíthettem volna el, azok az arcok azok a karakterek, kész kínai negyed, arab alvilággal körítve.
Hogyne, az egész könnyűipart a sárba döngölik, ezt még én magam is erősen megéreztem, még iparos koromban,- ami pedig nem most volt-. ....bár találkoztam néhány termékkel, ami bőven ronthatja a mostani üzletmenetemet is.

Bányászlány   2013. augusztus 28.

Meglehet, hogy ez kölcsönöz neki egy bizonyos kiismerhetetlen, misztikus keleti bájt?

Bányászlány   2013. augusztus 28.

...ha jó belegondolsz nem is mondtál olyan nagy csacsiságot, már ami a "filinget" illeti.

Kedvencnek jelölték
Albumokban