_
Kettő dolgozik, a többi sajnálja...
  • 2023. márc. 22.
  • 456
  • 10
  • 6
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Kevesebb
Több

frangipani   2023. március 24.

Valami azt súgja, hogy te is a sajnálók között voltál. ;-)

anna schwelung   2023. március 24.

frangipani: Volt időm a munkára és a sajnálkozásra, mivel a családból két napon át egyedül voltam a medencében.
Életem párja a vasárnapi érkezést követően hétfő délután már ágyba kényszerült magas lázzal, én hősiesen a vízben maradtam, nehogy megfertőzzön. :-D
Házi varázslónkkal telefonozott, aki a jó öreg tévés távgyógyító Gyurcsok módjára gyógyította, felhőzött varázsszereket, azzal elláttam és alkalmanként élelemmel.
Aztán mégis 1 nappal hamarabb hazajöttünk, a varázsló kitalálta, hogy az igen erős, semmihez sem mérhető torokfájást Covid okozhatja.
Nosza, beinvesztáltam köpködős cuccokra, 'oszt az enyém lett 2 csíkos, az övé negatív. Lehetett eldobni az addigi gyógyszereit, köptetőket, beszerezni újakat, immár nekem is, főleg, hogy rajtam is elhatalmasodott a kór, annak ellenére, hogy hősiesen távol tartottam magam a vírusgazdától :-D
Szerda esete óta heverészünk, lázat csillapítunk, nyalogatjuk egymás sebeit. ...és végleges döntésem, hogy aki oltást, vakcinát akar, dugja fel magának, ahová én gondolom, engem nem fognak feleslegesen szurkálni pár hónap alatt "kikísérletezett" szemetekkel. Lehet mondani, hogy a vakcina nem a covidtól véd, hanem a szövődményektől. Akkor viszont miért toljuk magunkba kilószámra az antibiotikumot, a szövődmények ellen??

frangipani   2023. március 27.

Jaj, remélem már jobban vagytok.
Gyors gyógyulást mindkettőtöknek!

anna schwelung   2023. március 27.

Köszi frangipani, alakul, önkéntes szobafogság van amíg valami jelt érzékelünk. Azt hiszem a holnapi meccsre már elmúlnak a jelek. :-)
Német rokonaim mondják, hogy ott már a covid pozitív esetben a beteg dönt, akar-e menni dolgozni, vagy otthon marad. Viszont a teszteket is úgy dobálják utánuk, hogy nem győznek elhajolni.
Negyedikétől megismerik a magyarokistenét minden tekintetten, mert a felcsúti országlása óta nem tették be a lábukat, pedig itt él rokonságuk nagy része. Lehet elviszem Őket egy kis lonbkoronasétára....

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban