_
A Lánchíd ívei
  • 2020. máj. 31.
  • 333
  • 21
  • 10
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Gyártó: NIKON CORPORATION NIKON D3300
Fókusztáv: 110mm
Rekesz: f/8.0
Zársebesség: 1/1000
ISO: 200
Készült: 2020. máj. 14. 13:49
Kevesebb
Több

Hermi   2020. június 01.

Nagyon szép és jó a perspektíva!

Balla Béla   2020. június 01.

Anna: Gratulálok! Ez egy gyönyörűen szerkesztett kép! Ennek én még nagy jövőt jósolok, ha máshol is publikálod. Minden egyes részlete külön mondanivalót sugároz. Az árnyékok, a rozsdafoltok, a fák, az épület szobrai, a lámpatestek , a láncszemek és az ívelés amit egy formás női hátsó képe tesz látványosabbá. Kimondottan szeretem ezt a képed, SŐŐŐT a legjobbnak tartom, pedig már több ezer képedet láttam.

anna schwelung   2020. június 01.

Köszönöm Hermi!
Normális élethelyzetben nem lehet ilyen fotót készíteni, mert akkor egymásba érnek az emberek.

anna schwelung   2020. június 01.

Balla Béla: Örülök a véleményednek, köszönöm az alapos kielemzést!
Én azon gondolkoztam, hogy még jobb lenne a kép ember nélkül. Számomra ugyanis zavaró, hogy a felsőtestet "takarja" az előtte lévő hídelem....ha pedig közelebb van hozzám, akkor a híd látványát csökkenti valamelyest, hiszen inkább rá irányul a figyelem.
Az indán és a fb-n kívül (és a saját idővonalam) nincs más felület, ahol megosztom a képeimet. Próbálkoztam az általad is használt Országalbummal, de az nem nyerte meg a tetszésemet, már a belépési adataimra sem emlékszem. Nem jegyeztem fel, mert tudtam, ez nem az én világom. Most valamilyen előzménynél ez első kép, ami beugrott a Te "Ritkán látogatott" tanyaképed, amihez kommentet is írtam még novemberben.
Azon a felületen véleményt mondnak egymásnak a fotósok, itt is azért van ez a rovat. De én is inkább elviccelem minden hozzászólásomat. Egyszer írta valaki, hogy az indán egymás nyakát nyalogatják csak a tagok, vélemény helyett.....

Balla Béla   2020. június 02.

A hölgyet nem akartam kritizálni de valóban jobb lenne a kép nélküle. Az sem lenne rossz ha előrébb járna és nem takarná a feje a párkányt. Akkor az ívelés miatt már a lába sem látszana annyira. Így - ha csak a lábát nézed térd alatt - majdnem olyan mint egy műláb. :-)

anna schwelung   2020. június 04.

Igen! Most lenne jó, ha fotosoppolnék, el tudnám tüntetni a hölgyet...

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban