_
Tüske ablaksor
  • 2015. márc. 03.
  • 793
  • 20
  • 12
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem

Hermi   2015. március 03.

Már megint nagyon különleges helyen fotóztál Anna!:-) Ezek szellőzők? Vagy világító ablakok??

Hermi   2015. március 03.

Jó, nem mondj semmit, a következő képpel már válaszoltál!:-)))))

franczk   2015. március 04.

Hát hová lett a szép hosszú bajuszod?

anna schwelung   2015. március 04.

Hermi: A vízszintes tetejű szellőző, a másik engedi be a természetes fényt.
A kerületi nyögdíjasoknak bemutatták az új csarnokot tetőtől talpig. Érdekelt a dolog, mert ezekre a helyekre (lesz még fotó) sportesemény alkalmával úgysem juthat be a néző.

anna schwelung   2015. március 04.

franczk: Szokatlan volt számomra, a levesbe is belelógott, így Hermi segítségével megszabadultam tőle .

Hermi   2015. március 04.

Istenem, de jó a bp-i nyugdíjasoknak! Mindig mondom, hogy így megöregedve jobban szeretnék ott lakni, ott nem ilyen unalmas az élet!:-)
Jó ötlet volt tőlük ez a bemutató!!

Hermi   2015. március 04.

Anna: köszönöm, hogy elfogadtad a "segítséget"!!:-)))) Most újra aranyos vagy!:-D

anna schwelung   2015. március 04.

Hermi:Én inkább magányos vándor vagyok, de ide egyedül nem tudtam volna bejutni. Voltunk vagy nyolcvanan, az átlagéletkor is annyi...A találkozó helyétől egy km. sétát tettünk meg a csarnokig, de mi fürgébbek, szinte nem tudtuk utolérni a vadul rohanó nénéket. Amint beértünk, máris vették le a kabikat, mert jó meleg volt. Talán azért is jöttek, hogy otthon ne kelljen fűteni.
A csarnok előterében a vezető elmondta, hogy jégfelújítás történik, hideg lesz bent. Bementünk, körülnéztek, az építésről tartott beszámoló már ne érdekelte őket, de megkérdezték, hogy lehet itt rendezvényt tartani, ha mindig ilyen hideg van :-(
A vezető beszélt a természetes fényekről (tüskék) nappal nem kell világítani, mire egy néne: "most sem égnek a lámpák?" ....Juuuj, nem tátod bameg?
Amikor indultunk a létesítmény egyéb részeit megnézni, hozzám fordult két nyanya, hogy merre lehet itt kimenni, mert nekik ebből már elegük van. Mindezt a kétórás program 20. percében. No mondom, arra induljanak el, mutattam egy zegzugos folyosóra, elindultak....talán még most is bolyongnak valamerre, mert az alagsor idegenek részére egy labirintus. Napközben viszont egy-két dolgozón kívül senki sincs ebben a hatalmas létesítményben :-) :-) Szóval nem egy leányálom az ilyen nyugdíjas program!

Hoppá! Most látom, milyen klassz időpontban készült a fotó! Szeretem az egyforma számokat.

Hermi   2015. március 04.

Anna: Én sem szeretek senkihez sem igazodni, társasutakon is csak annyit ismerkedek, amennyit az illem megkíván, mert vannak régi, rossz tapasztalataim... Egyszer a schönbrunni kastélyban jártam szintén társasúton (akkoriban lehetett először igazán utazni), éppen a Neptun-kút előtt álltam szájtátva, megilletődve, parasztlány eddig ilyet még nem látott, aztán a nagy áhitatban megszólalt mellettem az egyik útitárs, hogy: "hű, b.meg, elfelejtettem mondani az uramnak, hogy szedje le a babot!!" Ekkor borult bennem össze annyira a világ, hogy soha, senkit nem engedek közel annyira magamhoz, hogy ilyen helyen elrontsa az élményt!:-) Pesten is mindig egyedül megyek felfedező útra, ma már megengedhetem magamnak, hogy ne érdekeljen senki véleménye:-)
Ezt a Tüske-túrát azért én is bevállaltam volna, ma már el tudom engedni a fülem mellett a megjegyzéseket, meg derülök, ha butaságot hallok:-)

anna schwelung   2015. március 04.

:-D :-D
Szerencse, hogy nem volt babszüret, mert a jó asszony a kirándulás reggelén jól belakott volna babfőzelékkel :-)

Hermi   2015. március 04.

:-D Hál'Isten ez egy 3 napos út volt, az eset meg a második napon történt, de még így sem szerettem volna vele egy szobában aludni... Mostanában, ha ilyen szervezett útra megyek, akkor is inkább kifizetem az egyágyas felárt, mert irtózom attól, hogy egy idegennel beszélgetni KELL, ha együtt alszunk...:-)

franczk   2015. március 05.

Te ilyen könnyen befolyásolható vagy? Én nem hagytam volna magam ...

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban