_
Szalonna fürkészők
  • 2015. febr. 08.
  • 496
  • 9
  • 7
  • beágyazás
    XL L M S XS
    px
    HTML
    URL
  • jelentem
Kevesebb
Több

Hermi   2015. február 08.

Néhány éve még megkövezték volna, aki ilyen szalonnát árul, pedig milyen finom!!!Hmmm!:-))

anna schwelung   2015. február 10.

Nekem nem kedvencem a szalonna. Szüleim évente 2-3 disznót vágtak, szívesen vettem rész már gyerekkoromtól a munkálatokban, de a szalonna, tokaszalonna sosem hozott lázba.

Hermi   2015. február 10.

Én gyerekkoromban a zsírsütés illatától (szagától) menekültem mindig!:-)Amúgy szerettem a disznóvágásokat:-)
Az előbbi bejegyzésemben inkább arra szerettem volna utalni, hogy a zsírt szinte kiüldözték az étrendünkből, helyette a kolozsvári szalonnát is olajon párolják... Brrr!
Így, ebben a formában én sem eszem meg, de sütni-főzni jó vele:-)

anna schwelung   2015. február 10.

Háztartásunkban mi is hanyagoljuk a zsírt, kivéve a lecsót, oldalas sütést, ....no meg a Gyevi bírót.

Hermi   2015. február 10.

Pedig Gyevi bíróból elég sok akad, már lassan kerülgetni is nehéz őket...

Hermi   2015. február 10.

:-) Hát persze, mire másra gondolhattam volna?!:-))) Örülök, hogy érted:-)))

Kedvencnek jelölték
Gyűjteményekben
Albumokban